کاوشگری در مریخ با الهام از توتیای دریایی

گروهی از مهندسان و زیست‌شناسان دریایی به سرپرستی پروفسور جوانا مکیتریک، مهندس مکانیک از دانشگاه سن‌ دیه‌گو کالیفرنیا با الهام از توتیای دریایی یک دستگاه کاوشگر برای اکتشاف در مریخ طراحی کردند. کاوشگری در مریخ با الهام از توتیای دریایی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، این دستگاه که رسوبات مریخ و دیگر سیارات را تست می‌کند طبق ساختار پیچیده دهان و دندان‌های توتیای دریایی ساخته شده است.

محققان برای ساخت این دستگاه قسمت دهان توتیا را از بدنش استخراج کرده و ساختار آن را در دانشکده پزشکی UC سن‌دیه‌گو تجزیه و تحلیل کردند. از این طریق مهندسان قادر به ساخت بسیار دقیق مدل هندسی دهان این موجود دریایی شدند.

مایکل فرنک، نامزد دکترا در دانشکده مهندسی در UC سن‌دیه‌گو، گفت: توتیای دریایی با توانایی خارق العاده برای شکافتن صخره‌ها می‌تواند یک نمونه‌گیر رسوبی برای وسایل نقلیه فضایی مانند کاوشگران مریخی که در حال حاضر از بیلچه برای جمع‌آوری نمونه استفاده می‌کنند، باشد.

وی در ادامه ‌افزود: هدف ما ساخت یک دستگاه دقیق و کارآمدتر در جمع‌آوری نمونه‌های زمینی از مناطق مختلف بوده به طوری که مانند بیلچه ساختار مناطق اطراف را به هم نزند.

محققان دندان‌ها را به گونه‌ای متفاوت به بدنه دستگاه متصل کردند که با آسانی بیشتری باز شود.

دانشجویان می‌توانند به سرعت هر نمونه را با استفاده از پرینتر سه‌بعدی تعریف کنند. سپس دستگاه به کنترل از راه دور یک کاوشگر کوچک متصل خواهد شد.

ابتدا محققان این دستگاه را در ساحل جایی که عملکرد خوبی داشت، آزمایش کردند.

فرانک امیدوار است این طراحی مورد توجه ناسا و شرکت اکتشافات فضایی اسپیس ایکس قرار بگیرد.

جزئیات بیشتر کار محققان در مجله Visualized Experiments منتشر شده است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .