نزدیکی زمین و مریخ به یکدیگر پس از ۱۱ سال

سیاره مریخ به زودی به نزدیکترین فاصله خود از زمین در ۱۱ سال گذشته خواهد رسید. نزدیکی زمین و مریخ به یکدیگر پس از ۱۱ سال

به گزارش سرویس علمی ایسنا، در روز ۳۰ مه (۱۰ خرداد) سیاره سرخ به فاصله ۷۵.۳ میلیون کیلومتری زمین خواهد رسید. برای مقایسه باید بدانید که معمولا این فاصله ۴۰۰ میلیون کیلومتر است.

به گفته ناسا، علاقمندان به ستاره‌شناسی می‌توانند از روز ۲۹ اردیبهشت تا ۱۴ خرداد سیاره مریخ را بزرگتر و درخشانتر در آسمان مشاهده کنند. در آمریکا بهترین زمان برای مشاهده این نزدیکی حدود نیمه شب خواهد بود که به شکل درخشانترین "ستاره" در آسمان جنوبی به رنگ مایل به قرمز به نمایش درخواهد آمد.

برای مشاهده بهترین زمان برای مشاهده نزدیکی مریخ به زمین می‌توانید به آدرس timeanddate.com/astronomy مراجعه کرده و موقعیت مکانی خود را مشخص کنید تا فهرستی از زمان طلوع و غروب خورشید، ماه و سیارات دیگر را مشاهده کنید.

این دو سیاره در روز ۳۱ ژوئیه ۲۰۱۸ (۲۸ خرداد ۱۳۹۷) در فاصله نزدیکتری از هم قرار گرفته و حدود ۵۸ میلیون کیلومتر از هم فاصله خواهند داشت.

پیش از این در اوت ۲۰۰۳ مریخ و زمین با ۵۵ میلیون کیلومتر فاصله، در نزدیکترین مکان از یکدیگر قرار گرفتند که به گفته ناسا، نزدیکترین فاصله آن‌ها از یکدیگر در ۶۰ هزار سال اخیر بود.

نزدیکی بعدی این دو سیاره ۲۷۱ سال دیگر در ۲۸ اوت ۲۲۸۷ رخ خواهد داد.