ناسا مسافر مریخ را به اسکاتلند فرستاد

ناسا روبات انسان نمایی را برای آزمایشات مختلف به دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند فرستاده که گفته می شود در آینده مسافر مریخ خواهد بود. ناسا مسافر مریخ را به اسکاتلند فرستاد

به گزارش خبرگزاری مهر، آنچه که به تازگی توسط ناسا رونمایی شده مفهوم هیجان انگیزی از پیشرفتهای روباتیکی در عرصه توسعه اکتشافات فضایی به شمار می آید. این روبات انسان نما که با بودجه دو میلیون دلاری ساخته شده نسخه پیشرفته ای از روبات دیگری است که هم اکنون در ایستگاه فضایی بین المللی حضور دارد.

این روبات Valkyrie نام داشته و گفته می شود پیشرفته ترین روبات انسان نمای ساخته شده توسط دانشمندان ناسا به حساب می آید.

روبات Valkyrie با هدف انجام کارهای مختلف و البته حساسی به کار گرفته می شود که انجام آنها توسط فضانوردان ممکن است خطرناک باشد.

ناسا اعلام کرده که این روبات به عنوان پیشخدمت فضانوردان ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی به کار گرفته می شود. درحقیقت می توان گفت که ناسا قصد دارد با انجام آزمایشات مختلف بر روی این روبات در ایستگاه فضایی بین المللی، شرایط به کارگیری آن در سفر به مریخ را مورد ارزیابی قرار دهد.

گفته می شود ناسا پیش از اعزام انسانها به مریخ، ابتدا این روبات را راهی این سیاره مرموز خواهد کرد.

حالا اما روبات Valkyrie راهی دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند شده تا در آنجا مجموعه ای از آزمایشات مختلف بر روی آن انجام شود.

پروفسور ویجای کومار، مدیر مرکز روباتیک دانشگاه ادینبورگ می گوید: روبات Valkyrie یک دستاورد بزرگ علمی محسوب می شود.

محققان این دانشگاه در مدتی که این روبات را در اختیار خواهند داشت شرایط مختلفی را شبیه سازی می کنند که در آن روبات Valkyrie به عنوان پیشخدمت فضانوردان در سفر به مریخ به کار گرفته می شود.

ناسا دانشگاه ادینبورگ را از این جهت برای انجام این بررسی ها برگزیده زیرا این دانشگاه شهرت جهانی در زمینه سیستم های روباتیکی هوشمند دارد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .