ناسا مسافر مریخ را به اسکاتلند فرستاد

ناسا روبات انسان نمایی را برای آزمایشات مختلف به دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند فرستاده که گفته می شود در آینده مسافر مریخ خواهد بود. ناسا مسافر مریخ را به اسکاتلند فرستاد

به گزارش خبرگزاری مهر، آنچه که به تازگی توسط ناسا رونمایی شده مفهوم هیجان انگیزی از پیشرفتهای روباتیکی در عرصه توسعه اکتشافات فضایی به شمار می آید. این روبات انسان نما که با بودجه دو میلیون دلاری ساخته شده نسخه پیشرفته ای از روبات دیگری است که هم اکنون در ایستگاه فضایی بین المللی حضور دارد.

این روبات Valkyrie نام داشته و گفته می شود پیشرفته ترین روبات انسان نمای ساخته شده توسط دانشمندان ناسا به حساب می آید.

روبات Valkyrie با هدف انجام کارهای مختلف و البته حساسی به کار گرفته می شود که انجام آنها توسط فضانوردان ممکن است خطرناک باشد.

ناسا اعلام کرده که این روبات به عنوان پیشخدمت فضانوردان ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی به کار گرفته می شود. درحقیقت می توان گفت که ناسا قصد دارد با انجام آزمایشات مختلف بر روی این روبات در ایستگاه فضایی بین المللی، شرایط به کارگیری آن در سفر به مریخ را مورد ارزیابی قرار دهد.

گفته می شود ناسا پیش از اعزام انسانها به مریخ، ابتدا این روبات را راهی این سیاره مرموز خواهد کرد.

حالا اما روبات Valkyrie راهی دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند شده تا در آنجا مجموعه ای از آزمایشات مختلف بر روی آن انجام شود.

پروفسور ویجای کومار، مدیر مرکز روباتیک دانشگاه ادینبورگ می گوید: روبات Valkyrie یک دستاورد بزرگ علمی محسوب می شود.

محققان این دانشگاه در مدتی که این روبات را در اختیار خواهند داشت شرایط مختلفی را شبیه سازی می کنند که در آن روبات Valkyrie به عنوان پیشخدمت فضانوردان در سفر به مریخ به کار گرفته می شود.

ناسا دانشگاه ادینبورگ را از این جهت برای انجام این بررسی ها برگزیده زیرا این دانشگاه شهرت جهانی در زمینه سیستم های روباتیکی هوشمند دارد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.