راکت فالکون ۹ باز هم بی نقص فرود آمد

راکت فالکون ۹ برای دومین بار طی کمتر از یک ماه اخیر پس از پرتابی موفق، فرود بی نقص دیگری را بر روی سکوی شناور مستقر در اقیانوس تجربه کرد. راکت فالکون ۹ باز هم بی نقص فرود آمد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندسان شرکت اسپیس ایکس توانستند این راکت را پس از گذشت ۹ دقیقه از پرتاب آن از پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال بر روی سکوی شناور روباتیکی فرود آورند.

اگرچه مأموریت این راکت پرتاب ماهواره ارتباطاتی JCSAT-۱۴ ژاپن به مدار زمین بود اما گویا فرود دقیق آن بر روی سکوی شناور روباتیکی مستقر در اقیانوس از اهمیت و هیجان بیشتری برخوردار بود.

راکت فالکون ۹ درحالی بر روی این سکو در اقیانوس اطلس فرود آمد که حدود ۳۲۰ کیلومتر از ساحل فاصله داشت.

یکی از ویژگی های چشمگیر این فرود، مستقر شدن آن دقیقا در دایره مرکزی سکوی شناور بود، حال آنکه هیچ کس دفعات نخست فرود آمدن راکت بر روی سکوی روباتیکی را فراموش نمی کند، زمانی که راکت یا با نوک به آن برخورد کرد و سکو را منهدم کرد و یا در مواردی که راکت فرود لرزانی داشت و در نهایت بر روی سکو سقوط کرد.

بدون شک فرود بی نقص شب گذشته این راکت نشان از پیشرفت خیره کننده اسپیس ایکس در این روند جدید دارد.

نخستین بار این شرکت توانسته بود که در راکت فالکون ۹ را در ماه دسامبر و درحالی که ۱۱ ماهواره را در مدار زمین مستقر کرده بود به سلامت بر روی سکوی شناور واقع در اقیانوس فرود آورد تا در این زمینه تاریخ ساز شود.

این فرودهای بی نقص بخشی از تلاش اسپیس ایکس برای توسعه سیستمهای پرتابی هستند که کاملا قابل بازیابی به شمار می آیند.

به باور الون ماسک، مرد همه کاره اسپیس ایکس، از این طریق می توان در هزینه های مربوط به پرتابهای فضایی صرفه جویی چشمگیری انجام داد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.