تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی

افزایش حجم یخ روی سطح پلوتون می‌تواند موقعیت آن را به عنوان بزرگترین سیاره کوتوله منظومه شمسی تثبیت کند.

تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی اسپیس؛ نیوهورایزنز --فضاپیمای روباتیکِ ناسا – به تازگی تصاویری سیاه‌وسفید از سطح پلوتون --دورترین سیاره منظومه شمسی-- ارسال کرده است که افق‌های جدیدی را به سوی دنیای یخی این سیاره باز می‌کند.

پیش از سال ۲۰۱۵، سیاره پلوتون ذره‌ای یخی و معلق در لبه بیرونی منظومه شمسی بود. موقعیت و اندازه پلوتون موجب شد، دانشمندان درباره قراردادن این سیاره در گروه سیاره‌های کوتوله به اختلاف‌نظر برسند. این در حالی است که از ژوئیه ۲۰۱۵ به حجم سطح یخی این سیاره افزوده شده و در به‌روزترین تصاویر پلوتون می‌توان شاهد افزایش حجم یخ روی این سیاره بود. این روند می‌تواند موقعیت پلوتون را به‌عنوان بزرگ‌ترین سیاره کوتوله منظومه شمسی تثبیت کند.

به گفته دانشمندان، تصاویر ارسالی نیوهورایزنز شامل اطلاعاتی کلی از حجم یخ روی سطح سیاره است و در صورتی که فضاپیمای روباتیکِ ناسا وارد مدار پلوتون شود، آثار جذاب‌تری از سطح سیاره یخی ارسال خواهد کرد. برای دریافت تصاویر دیگر از سطح پلوتون باید تا قرار گرفتن نیوهورایزنز در مدار این سیاره یخی در سال ۲۰۱۹ منتظر ماند.

تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.