تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی

افزایش حجم یخ روی سطح پلوتون می‌تواند موقعیت آن را به عنوان بزرگترین سیاره کوتوله منظومه شمسی تثبیت کند.

تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی اسپیس؛ نیوهورایزنز --فضاپیمای روباتیکِ ناسا – به تازگی تصاویری سیاه‌وسفید از سطح پلوتون --دورترین سیاره منظومه شمسی-- ارسال کرده است که افق‌های جدیدی را به سوی دنیای یخی این سیاره باز می‌کند.

پیش از سال ۲۰۱۵، سیاره پلوتون ذره‌ای یخی و معلق در لبه بیرونی منظومه شمسی بود. موقعیت و اندازه پلوتون موجب شد، دانشمندان درباره قراردادن این سیاره در گروه سیاره‌های کوتوله به اختلاف‌نظر برسند. این در حالی است که از ژوئیه ۲۰۱۵ به حجم سطح یخی این سیاره افزوده شده و در به‌روزترین تصاویر پلوتون می‌توان شاهد افزایش حجم یخ روی این سیاره بود. این روند می‌تواند موقعیت پلوتون را به‌عنوان بزرگ‌ترین سیاره کوتوله منظومه شمسی تثبیت کند.

به گفته دانشمندان، تصاویر ارسالی نیوهورایزنز شامل اطلاعاتی کلی از حجم یخ روی سطح سیاره است و در صورتی که فضاپیمای روباتیکِ ناسا وارد مدار پلوتون شود، آثار جذاب‌تری از سطح سیاره یخی ارسال خواهد کرد. برای دریافت تصاویر دیگر از سطح پلوتون باید تا قرار گرفتن نیوهورایزنز در مدار این سیاره یخی در سال ۲۰۱۹ منتظر ماند.

تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی تصاویری از افزایش حجم یخ در سطح دورترین سیاره منظومه شمسی

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .