آماده سازی فضانوردان برای اعزام با فضاپیمای اختصاصی ناسا

پنج سال پس از آخرین ماموریت سرنشین‌دار ناسا به فضا بر روی شاتل آتلانتیس، اکنون این سازمان مجددا در حال آماده‌سازی فضانوردان برای ماموریت سرنشین‌دار بعدی به ایستگاه فضایی بین‌المللی بر روی فضاپیمای تجاری "CST-۱۰۰ Starliner" شرکت بوئینگ است. آماده سازی فضانوردان برای اعزام با فضاپیمای اختصاصی ناسا

به گزارش سرویس علمی ایسنا، سال ۲۰۱۱ آخرین پرواز یک فضاپیمای سرنشین‌دار ناسا بود که طی آن شاتل آتلانتیس از مرکز فضایی کندی در فلوریدا به ایستگاه فضایی رفت. از آن زمان تا به امروز، این سازمان یا ماموریت‌های محوله خود را برون‌سپاری کرده یا برای انتقال فضانورد هایش به ایستگاه فضایی به روسیه تکیه داشته است.

این سازمان قصد دارد کار برون‌سپاری برخی از وظایف فضایی خود را ادامه دهد. این کار به آن‌ها اجازه خواهد داد تا بر اعزام فضانوردان به ورای مدار زمین و در نهایت به مریخ و سایر سیارات تمرکز کنند.

ناسا برای این سفرهای فضایی طولانی‌مدت در حال حاضر به ساخت موشک "سیستم پرتاب فضایی" و فضاپیمای "اوریون" مشغول است، اما در همین حین نیز قصد دارد فضانوردان را بر روی یک فضاپیمای خصوصی به ایستگاه فضایی بفرستد.

سونیتا ویلیامز و اریک بوئه، فضانوردان قدیمی ناسا به تمرین الحاق فضاپیمای CST-۱۰۰ با استفاده از شبیه‌سازهای نمایشگر لمسی پرداخته‌اند.

این شبیه‌ساز پرواز که "مربی وظایف جزئی خدمه" نام دارد، به تیم در جنبه‌های زیادی از یک ماموریت سرنشین‌دار از جمله شرایط پرواز و ترتیب الحاق کمک خواهد کرد. تمرینات ویلیامز و بوئه در روز ۲۶ آوریل (هفتم اردیبهشت) در نزدیکی فرودگاه ملی سنت‌لوئیز انجام شد.

به گفته پیت مایسینگر، مدیر برنامه‌های تمرین خودروی فضایی بوئینگ، با این سیستم شما یاد خواهید گرفت که هر سوئیچ برای چیست، نمایشگرها به چه شکل بوده و چه کاربردی دارند. هر چیزی که فضانورد در فضا می‌تواند بشنود، ببیند یا فشار دهد، در دستگاههای مورد استفاده برای تمرین ارائه شده‌اند.

از لحاظ هزینه، به نظر می‌رسد که استفاده از روش خصوصی ارزانتر است. انتقال فضانوردان به فضا برای هر سفر از روسیه ۷۶ میلیون دلار هزینه دارد اما با فضاپیماهای خصوصی آمریکا این هزینه تنها ۵۸ میلیون دلار خواهد بود.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.