رکورد ماراتن در فضا شکسته شد!

تیم پیک فضانورد بریتانیایی، برای روی فرم نگه داشتن خود در فضا، روز یکشنبه در ایستگاه فضایی بین المللی همراه با ۳۹ هزار شرکت کننده بر روی زمین در مسابقه دو ماراتن لندن شرکت کرد. رکورد ماراتن در فضا شکسته شد!

به گزارش سرویس علمی ایسنا، ماراتن لندن در ۲۴ آوریل برگزار شد و در میان دوندگان آن تیم پیک، فضانورد در مدار بالای زمین در ایستگاه فضایی بین المللی، رکورد ماراتن در فضا را به نام خود ثبت کرد.

در این مسابقه وی توانست ۴۲ کیلومتر را به مدت سه ساعت و ۳۵ دقیقه ۲۱ ثانیه بدود. او همزمان با دوندگان بر روی زمین شروع به دویدن بر روی تردمیل کرد و توانست ۴۲ کیلومتر بر روی تردمیل بدود.

او که در فاصله ۴۰۰ کیلومتری از زمین قرار دارد، بخشی از تیم دوندگان بود و با همتایان خود بر روی زمین در حال اجرای این مسابقه بود. آنها در حال جمع آوری پول برای موسسه خیریه " The Prince’s Trust" هستند که در انگلستان از جوانان محروم حمایت می‌کند.

سونیتا ویلیامیز فضانورد آمریکایی اولین کسی بود که همزمان با ماراتن بوستون در سال ۲۰۰۷، رکورد مدت زمان ۴ ساعت و ۲۳ دقیقه و ۱۰ ثانیه را به نام خود ثبت کرد.

لازم به ذکر است که کتاب گینس، این فضانورد بریتانیایی ۴۴ ساله را به عنوان سریعترین دونده ماراتن جهان معرفی کرده است