شاهکاری دیگر از شرکت اسپیس ایکس

شرکت اسپیس ایکس قصد دارد تا مجددا از موشک خود استفاده کرده و آن را بر روی آبهای آزاد فرود آورد. شاهکاری دیگر از شرکت اسپیس ایکس

به گزارش سرویس علمی ایسنا، شرکت اسپیس ایکس، موشک فالکون ۹ خود را در تاریخ ۸ آوریل به فضا فرستاد و این موشک بعد از تحویل اولین محموله خود به زمین بازگشت و بر روی یک کشتی رباتیک در اقیانوس اطلس فرود آمد.

در حال حاضر این شرکت امیدوار است که بتواند این کار را بار دیگر تکرار کند. این موشک جدید که در اوایل این ماه پرتاب شد حامل فضاپیمای دراگون بود که به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال شد. شرکت اسپیس ایکس قصد دارد با راه اندازی آزمایشی این موشک در تاریخ سوم ماه می (۱۴ اردیبهشت) در طول ساعات اولیه صبح یک ماهواره مخابراتی ژاپنی را به مدار ۲۲۰۰۰ کیلومتری بالاتر از سطح سیاره بفرستد.

هفته گذشته، شرکت اسپیس ایکس موشک را به آشیانه خود در مرکز فضایی کندی برای آزمایشات بیشتر انتقال داد. این شرکت قصد دارد تا موتورهای موشک خود را بر روی زمین بیازماید.

لازم به ذکر است که طی برنامه ریزی‌های انجام شده، این موشک سوخت بسیار کمتری را در این مانور نسبت به گذشته مصرف خواهد کرد.

به گفته الون ماسک بنیانگذار شرکت اسپیس ایکس، اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شرایط برای استفاده مجدد از این موشک مهیاست.

وی افزود: ما امیدواریم که این موشک را در یک ماموریت مداری جدید، مجددا راه اندازی کنیم.

کارکنان شرکت اسپیس ایکس معتقدند که نتیجه این فرود که در ماه می انجام خواهد شد، تعیین کننده میزان تخصص و مهارت این شرکت در فرود موشک بر روی آب است.