مستند ناسا از "یک سیاره زیبا"

چه می‌شد اگر می‌توانستیم بدون ترک سیاره زمین لذت یک سفر فضایی فوق‌العاده و بی‌نظیر را تجربه کنیم. خیر، این یک شوخی نیست چرا که امروزه این رویا به واقعیت بدل شده است. مستند ناسا از "یک سیاره زیبا"

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، ناسا با همکاری آیمکس (IMAX) و کارگردانی "تونی مایرز" مستندی با نام «یک سیاره زیبا» را تولید کرده‌اند تا منظره‌ای خیره‌کننده از سیاره آبی شگفت‌انگیزمان را در اختیار ما قرار دهند.

قرار است این مستند ۲۶ آوریل منتشر شود.

نکته قابل توجه این مستند در این است که تمام مدت زمان فیلم توسط فضانوردان ناسا و از ایستگاه فضایی بین‌المللی تصویربرداری شده است. فضانوردانی از جمله "کیل لیندگرن"، "تری ویرتز"، "بری ویلمور" و "اسکات کلی" به عنوان فیلم‌سازان این مستند در ایستگاه فضایی آن را تهیه کرده‌اند.

این فضانوردان بیش از ۱۵ ماه صحنه‌هایی واقعا چالش برانگیز از زمین را از ایستگاه "کوپولا" و پنجره ISS تولید کرده‌اند. این اولین باری است که برای ساخت یک فیلم در فضا از فناوری دیجیتال برای ثبت تصاویری مهیج از زمین با وضوح آیمکس استفاده می‌شود.

همچنین این مستند با راوی‌گری "جنیفر لورانس" به کشف زندگی طاقت‌فرسای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌پردازد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.