هزینه ۶۷ میلیون دلاری ناسا برای اکتشافات عمیق فضایی

سازمان ناسا بمنظور انجام اکتشافات عمیق فضایی خود از سیستم «موتور رانش برقی-خورشیدی» به ارزش ۶۷ میلیون استفاده می کند.

هزینه ۶۷ میلیون دلاری ناسا برای اکتشافات عمیق فضایی

سازمان ناسا با شرکت فضایی Aerojet Rocketdyne قراردادی به ارزش ۶۷ میلیون دلار برای ساخت سیستم پیشرفته موتور رانش برقی-خورشیدی برای ماموریت های آینده عمیق فضایی بسته است.

به گفته مسئولین ناسا قرار است از این سیستم در ماموریت های روباتیکی در راستای برنامه های سفر به مریخ و سیارک ها استفاده شود.

این موتور رانشی جدید در مقایسه با موتور رانشی شیمیایی از شتاب کمتری بر خوردار است اما مصرف سوخت آن بسیار کمتر است و می تواند نیروی رانشی برای مدت زمان بیشتری ایجاد کند. از این رو بکارگیری این سیستم در فضا بویژه در ماموریت های طولانی مدت فضایی عملکرد بهتری خواهد داشت.

این موتور جدید رانشی با تبدیل انرژی خورشیدی به برقی باعث حداکثر سرعت فضا پیما می شود.

منبع: مهر

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.