هزینه ۶۷ میلیون دلاری ناسا برای اکتشافات عمیق فضایی

سازمان ناسا بمنظور انجام اکتشافات عمیق فضایی خود از سیستم «موتور رانش برقی-خورشیدی» به ارزش ۶۷ میلیون استفاده می کند.

هزینه ۶۷ میلیون دلاری ناسا برای اکتشافات عمیق فضایی

سازمان ناسا با شرکت فضایی Aerojet Rocketdyne قراردادی به ارزش ۶۷ میلیون دلار برای ساخت سیستم پیشرفته موتور رانش برقی-خورشیدی برای ماموریت های آینده عمیق فضایی بسته است.

به گفته مسئولین ناسا قرار است از این سیستم در ماموریت های روباتیکی در راستای برنامه های سفر به مریخ و سیارک ها استفاده شود.

این موتور رانشی جدید در مقایسه با موتور رانشی شیمیایی از شتاب کمتری بر خوردار است اما مصرف سوخت آن بسیار کمتر است و می تواند نیروی رانشی برای مدت زمان بیشتری ایجاد کند. از این رو بکارگیری این سیستم در فضا بویژه در ماموریت های طولانی مدت فضایی عملکرد بهتری خواهد داشت.

این موتور جدید رانشی با تبدیل انرژی خورشیدی به برقی باعث حداکثر سرعت فضا پیما می شود.

منبع: مهر