تلسکوپ ناسا سحابی عنکبوت را شکار کرد

تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا و برنامه مطالعاتی ۲ MASS که متعلق به آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا است، موفق به تشخیص سحابی با نام عنکبوت شده است. تلسکوپ ناسا سحابی عنکبوت را شکار کرد

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، سحابی عنکبوت با نام رسمی IC ۴۱۷ در نزدیکی اجرامی کوچکتر با نام called NGC ۱۹۳۱ قرار دارد. این مجموعه با عنوان سحابی عنکبوت و مگس شناخته می‌شود.

سحابی مجموعه‌ای از ابرهای تشکیل شده از گاز و غبار هستند که می‌تواند محل تولد ستارگان باشد.

سحابی عنکبوت در فاصله ۱۰ هزار سال نوری از زمین و در صورت فلکی ارابه‌ران واقع شده و محلی فعال برای شکل‌گیری ستارگان است.

آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: این سحابی در بخش خارجی راه شیری و دقیقا در خلاف جهت مرکز کهکشانی قرار دارد.

برخلاف پس زمینه سیاه فضا در سمت راست مرکز می‌توان گروهی از ستارگان درخشان را با عنوان « استاک ۸» مشاهده کرد.

گروهی از دانشجویان، دبیران و دانشمندان به عنوان بخشی از برنامه مطالعاتی NITARP در سال ۲۰۱۵ روی این موضوع تمرکز کردند.

آنها تحقیقاتشان را در کشف ستارگان جدید این منطقه معطوف کردند.

این ماموریت تلاشی مشترک بین موسسه فناوری کالیفرنیا، پاسادنا، دانشگاه ماساچوست، امرست و آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .