پرتاب فضاپیما با سوخت سبز در سال آینده

سال آینده فضاپیمایی به فضا پرتاب می شود که از یک ویژگی مهم یعنی استفاده از سوخت سبز و غیرسمی برخوردار است. پرتاب فضاپیما با سوخت سبز در سال آینده

به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که سیستم های فضایی در عصر حاضر با تکیه بر سوختهایی راهی فضا می شوند که بسیار سمی بوده و اثرات آلاینده قابل توجهی از خود بر جای می گذارند حالا اما دانشمندان از سوختی سبز و غیرسمی که در زمره فناوری های دوست دار محیط زیست قرار می گیرد، برای تأمین نیروی حرکتی فضاپیمایی جدید استفاده می کنند. قرار است این اتفاق مهم در سال ۲۰۱۷ روی دهد.

این مأموریت جدید تحت عنوان GPIM صورت می گیرد که در صورت موفقیت تحولی بزرگ در علوم فضانوردی محسوب می شود.

دانشمندان ناسا از مدتها پیش کار بر روی این نوآوری را آغاز کرده اند و حالا تا پرتاب این فضاپیما از پایگاه نیروی هوای کیپ کاناورال آمریکا در فلوریدا فاصله چندانی ندارند.

بر اساس برنامه ریزی های از پیش صورت گرفته، این فضاپیما سوار بر یک فروند راکت فالکون متعلق به شرکت اسپیس ایکس راهی مدار زمین می شود. این پرتاب بخشی از مأموریت برنامه آزمایشی فضایی نیروی هوایی آمریکا موسوم به STP-۲ محسوب می شود.

به باور بسیاری از دانشمندان این عرصه، مأموریت GPIM نخستین تلاش رسمی و جدی آمریکا در زمینه توسعه پرتابهای فضایی مبتنی بر معیارهای زیست محیطی به شمار می آید.

سوخت جدیدی که برای این منظور تولید شده AF-M۳۱۵E نام دارد که نوعی سوخت نیترات آموینوم هیدروکسیل است. این سوخت در مقایسه با هیدرازین (که امروزه به عنوان سوخت اصلی فضاپیماها در نظر گرفته می شود) تا ۴۵ درصد چگالی بیشتری دارد و این به معنای آن است که در یک مخزن محدود امکان ذخیره سازی مقادیر بیشتری از این سوخت جدید وجود دارد.

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.