بیماریهای جسمی و روحی که در انتظار فضانوردان است

زندگی در فضا با تمامی جذابیت های خود می تواند اثراتی غیر قابل جبران و خطرناک بر سلامت انسان بگزارد که علم پزشکی هنوز نتوانسته تمامی موارد بیماری زا را شناسایی کند.

بیماریهای جسمی و روحی که در انتظار فضانوردان است

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فضانورد اسکات کلی، که رکورد اقامت در فضا در ایستگاه فضایی بین المللی را در اختیار دارد ، عنوان کرده است که در فضا مشکلاتی مانند از دست دادن استحکام استخوان ها، افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان و سایر مشکلات حوزه سلامت برای او وجود داشته است.

این فضانورد اعلام کرده است بزرگترین مشکل او در فضا استرس بوده است.

او در حال حاضر بر روی زمین مشغول انجام تحقیقات علمی است.

فضانورد اسکات کلی که یک برادر دوقلوی همسان نیز دارد، در فضا به دلیل عدم تاثیر جاذبه و ایجاد فاصله بین ستون فقرات خود بلند تر از برادرش شده است.

مشکلات حوزه سلامت او شامل از دست دادن توده استخوانی ، تحلیل عضلات، کم خونی و غلظت خون و نیز تپش قلب و آریتمی قلبی بوده است.

اسکلات کلی تا به حال چهار بار به فضا سفر کرده است و نخستین بار توسط شاتل فضایی دیسکاوری در سال ۱۹۹۹ راهی فضا شده است.

کلی برای حدود ۳۴۰ روز متوالی در ISS  اقامت کرده است.

او در حال حاضر مشغول انجام تحقیقات برای سفر به سیاره مریخ است.

در هر روز اقامت در ایستگاه فضایی، فضانورد ۱۰ برابر بیشتر از یک فرد که در زمین زندگی می کند در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست قرار دارد.

همچنین زندگی در فضا باعث از دست دادن کلسیم به میزان ۱۰ برابر حالت عادی زندگی در زمین می شود.

در حال حاضر او از مشکل حساسیت بسیار شدید پوست بدن خود رنج می برد و باید از دارو و ضد آفتاب های قوی استفاده کند.

مشکل حساسیت پوستی در او از روز ۱۵۹ اقامت در فضا ایجاد شده است.

در حال حاضر او از اقامت در زمین و صرف غذا در کنار اعضای خانواده خود و خوردن مواد غذایی تازه لذت می برد.

همچنین او دچار مشکل در راه رفتن و حفظ تعادل است زیرا به مدت یک سال بر روی پاهای خود راه نرفته و در هوا معلق بوده است و حال کف پاهای او صاف و راه رفتن او بسیار سخت شده است.