امیدواری ناسا به زیستگاه فرازمینی

ناسا امیدوار است روشی برای زیستگاه فرازمینی بشر با کپسول‌های بادشونده فضایی بیابد. امیدواری ناسا به زیستگاه فرازمینی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان و به نقل از اتاپیپل پست، Dubbed BEAM کپسول مسافرتی ناسا برای گردش فضایی در ایستگاه بین‌المللی(ISS) است. این کپسول توسط راکت SpaceX Dragon به فضا فرستاده خواهد شد.

به عنوان اولین زیستگاه منبسط شونده انتظار می‌رود به مدت دو سال در ایستگاه بین‌المللی باقی بماند. البته تنها برای چهار سفر ساخته شده که طولانی‌ترین مدت اقامت در آن سه ساعت خواهد بود.

این کپسول با هدف تحقیق بر روی ساختار زیستگاه، دما و پایداری برای زندگی بشر در فضا ساخته شده است.

این زیستگاه مکان مناسبی برای ماموریت‌های فضایی در سیارات دوردست برای مدت ۶ ماه خواهد بود.

بعد از اتصال این زیستگاه به ISS به آرامی به اندازه دو برابر خود از هوا پر خواهد شد و حدود ۱۳ فوت بلندی و ۱۰.۵ فوت عرض خواهد داشت.

اگر این آزمایش در مدت دو سال با موفقیت همراه باشد آزمایش پنج ساله آغاز خواهد شد. بعد از اتمام ماموریت BEAM از ایستگاه جداشده و در جو زمین قرارخواهد گرفت.

بر اساس گزارش آژانس فضایی امریکا تمهیدات بسیاری قبل از ماموریت‌ها به مریخ نیاز است. ترک زمین و رفتن به این سیاره باید با چندین راکت تجهیزات همراه باشد.

این پناهگاه انسان را از پرتوهای کیهانی و ضایعات فضایی حفظ خواهد کرد.

این ماژول منبسط‌ شونده قابل ارتقا بوده، سبک و کم‌حجم است و حمل آن برای ماموریت‌های فضایی کم‌هزینه خواهد بود.

ناسا در جستجوی روش‌های مختلف برای اقامت در فضاست به طوری‌که اواخر سال گذشته کلاسی برای علاقه‌مندان به مسافرت فضایی دایر و حدود ۱۸ هزار درخواست را ثبت کرد.