امیدواری ناسا به زیستگاه فرازمینی

ناسا امیدوار است روشی برای زیستگاه فرازمینی بشر با کپسول‌های بادشونده فضایی بیابد. امیدواری ناسا به زیستگاه فرازمینی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان و به نقل از اتاپیپل پست، Dubbed BEAM کپسول مسافرتی ناسا برای گردش فضایی در ایستگاه بین‌المللی(ISS) است. این کپسول توسط راکت SpaceX Dragon به فضا فرستاده خواهد شد.

به عنوان اولین زیستگاه منبسط شونده انتظار می‌رود به مدت دو سال در ایستگاه بین‌المللی باقی بماند. البته تنها برای چهار سفر ساخته شده که طولانی‌ترین مدت اقامت در آن سه ساعت خواهد بود.

این کپسول با هدف تحقیق بر روی ساختار زیستگاه، دما و پایداری برای زندگی بشر در فضا ساخته شده است.

این زیستگاه مکان مناسبی برای ماموریت‌های فضایی در سیارات دوردست برای مدت ۶ ماه خواهد بود.

بعد از اتصال این زیستگاه به ISS به آرامی به اندازه دو برابر خود از هوا پر خواهد شد و حدود ۱۳ فوت بلندی و ۱۰.۵ فوت عرض خواهد داشت.

اگر این آزمایش در مدت دو سال با موفقیت همراه باشد آزمایش پنج ساله آغاز خواهد شد. بعد از اتمام ماموریت BEAM از ایستگاه جداشده و در جو زمین قرارخواهد گرفت.

بر اساس گزارش آژانس فضایی امریکا تمهیدات بسیاری قبل از ماموریت‌ها به مریخ نیاز است. ترک زمین و رفتن به این سیاره باید با چندین راکت تجهیزات همراه باشد.

این پناهگاه انسان را از پرتوهای کیهانی و ضایعات فضایی حفظ خواهد کرد.

این ماژول منبسط‌ شونده قابل ارتقا بوده، سبک و کم‌حجم است و حمل آن برای ماموریت‌های فضایی کم‌هزینه خواهد بود.

ناسا در جستجوی روش‌های مختلف برای اقامت در فضاست به طوری‌که اواخر سال گذشته کلاسی برای علاقه‌مندان به مسافرت فضایی دایر و حدود ۱۸ هزار درخواست را ثبت کرد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.