کاهش هزینه ماموریت‌های فضایی با ماهواره‌هایی به اندازه یک کف دست!

مهندسان دانشگاه ایالتی آریزونا (ASU)، یک نمونه اولیه از ماهواره‌ای کوچک به اندازه کف دست را توسعه داده‌اند که به کاهش هزینه‌های هنگفت ماموریت‌های فضایی کمک می‌کند. کاهش هزینه ماموریت‌های فضایی با ماهواره‌هایی به اندازه یک کف دست!

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این تیم تحقیقاتی معتقدند که ماهواره کوچک " SunCube FemtoSat " روزی به یک پلت فرم کاملا ارزان تبدیل شده و هزینه‌های ماموریت‌های فضایی را کاهش ‌خواهد داد.

یکی از محققان این پژوهش به نام تانگا به همراه یک تیم از مهندسان کارشناسی و کارشناسی ارشد دو سال را صرف ایجاد این ماهواره مکعبی ۳ سانتی‌متری کردند.
    راه‌اندازی و تکمیل ماهواره‌های بزرگ در حدود ۶۰۰۰۰ تا ۷۰۰۰۰ دلار در هر کیلو هزینه داشته که این میزان بسیار سنگین است.

به گفته تیم تحقیقاتی ASU ، هزینه‌های گران قیمت ساخت و راه اندازی این فضاپیماها، موسسات آموزشی را از ساختن آنها بازمی‌دارد. در مقایسه با دهها هزار دلار مورد نیاز در هر کیلو برای راه اندازی ماهواره های بزرگ، هزینه ساخت و راه اندازی برای SunCube FemtoSat و ارسال آن به ایستگاه فضایی بین‌المللی در حدود ۱۰۰۰دلار و ۳۰۰۰ دلار برای پرواز آن به مدار پایین زمین خواهد بود.

محققان برای ساخت این ماهواره‌های کوچک از قطعات الکترونیکی موجود استفاده می‌کنند به همین دلیل هزینه ساخت آنها بسیار پایین است.

محققان بر این باورند که این ماهواره‌های مکعبی کوچک در آینده اکتشافات فضایی، از اکتشافات مریخ تا ردیابی سیارکهایی که به صورت بالقوه کره زمین را تهدید می‌کنند، نقش مهمی ایفا خواهند کرد.

به گفته محققان این پژوهش، این اختراع هوشمندانه می‌تواند به ساخت تعداد زیادی از ماهواره‌های مینیاتوری منجر شود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.