آموزش فضانوردان برای سفر تاریخی به سیاره سرخ آغاز شد

ناسا کار آموزش فضانوردان خود برای سفر به مریخ را بر روی فضاپیمای اوریون آغاز کرده تا توانایی آن‌ها را برای کنترل این فضاپیما بسنجد. آموزش فضانوردان برای سفر تاریخی به سیاره سرخ آغاز شد

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این فضانوردان لباس کامل فضایی پوشیدند تا به طور کامل فضاپیما و توانایی خود برای تعامل با سیستم‌های کنترل را در زمان سفر به مریخ آزمایش کنند.

فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و می‌تواند انسان‌ها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این خودرو، سنگ‌بنای برنامه سازمان فضایی ناسا برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.

مقامات ناسا در سایت خود اعلام کردند: مهندسان در مرکز فضایی جانسون ناسا در حال ارزیابی چگونگی تعامل سکنه درون فضاپیمای جعلی اوریون با کنترلگر دستی چرخشی و دستگاه کنترل مکان‌نما در زمان پوشیدن لباس کامل فضایی در ماموریت به مقاصد فضای عمیق است.

خودروی سرنشین‌دار چند منظوره اوریون (MPCV) برای انتقال چهار فضانورد به مقاصد ورای مدار پائین زمین طراحی شده است. آمریکا پس از پایان برنامه شاتل فضایی در سال ۲۰۱۱ هیچ وسیله‌ای برای ارسال انسان به فضا ندارد. آخرین خودرو با قابلیت انتقال فضانوردان انسانی به ورای مدار پائین زمین، فضاپیمای ساتورن پنجم بود که در سال ۱۹۷۳ بازنشسته شد.

برنامه‌ریزان ماموریت ناسا اطمینان دارند که می‌توانند در حدود ۲۰ سال آینده یک انسان را در سیاره سرخ بطور ایمن فرود بیاورند. فضاپیمای اوریون تاکنون یک بار در سال ۲۰۱۴ پرواز آزمایشی انجام داده که در جریان آن یک کپسول خالی دو بار در اطراف زمین برای آزمایش یک تجهیزات ایمنی حیاتی چرخید.

فضاپیمای اوریون بر روی موشک سیستم پرتاب فضایی که در حال حاضر توسط ناسا در حال ساخت است به فضا ارسال خواهد شد. این موشک در زمان تکمیل ،قدرتمندترین موشک ساخته شده تاکنون خواهد بود که می‌تواند انسان را برای نخستین بار در تاریخ در یک سیاره دیگر فرود بیاورد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.