آموزش فضانوردان برای سفر تاریخی به سیاره سرخ آغاز شد

ناسا کار آموزش فضانوردان خود برای سفر به مریخ را بر روی فضاپیمای اوریون آغاز کرده تا توانایی آن‌ها را برای کنترل این فضاپیما بسنجد. آموزش فضانوردان برای سفر تاریخی به سیاره سرخ آغاز شد

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این فضانوردان لباس کامل فضایی پوشیدند تا به طور کامل فضاپیما و توانایی خود برای تعامل با سیستم‌های کنترل را در زمان سفر به مریخ آزمایش کنند.

فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و می‌تواند انسان‌ها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این خودرو، سنگ‌بنای برنامه سازمان فضایی ناسا برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.

مقامات ناسا در سایت خود اعلام کردند: مهندسان در مرکز فضایی جانسون ناسا در حال ارزیابی چگونگی تعامل سکنه درون فضاپیمای جعلی اوریون با کنترلگر دستی چرخشی و دستگاه کنترل مکان‌نما در زمان پوشیدن لباس کامل فضایی در ماموریت به مقاصد فضای عمیق است.

خودروی سرنشین‌دار چند منظوره اوریون (MPCV) برای انتقال چهار فضانورد به مقاصد ورای مدار پائین زمین طراحی شده است. آمریکا پس از پایان برنامه شاتل فضایی در سال ۲۰۱۱ هیچ وسیله‌ای برای ارسال انسان به فضا ندارد. آخرین خودرو با قابلیت انتقال فضانوردان انسانی به ورای مدار پائین زمین، فضاپیمای ساتورن پنجم بود که در سال ۱۹۷۳ بازنشسته شد.

برنامه‌ریزان ماموریت ناسا اطمینان دارند که می‌توانند در حدود ۲۰ سال آینده یک انسان را در سیاره سرخ بطور ایمن فرود بیاورند. فضاپیمای اوریون تاکنون یک بار در سال ۲۰۱۴ پرواز آزمایشی انجام داده که در جریان آن یک کپسول خالی دو بار در اطراف زمین برای آزمایش یک تجهیزات ایمنی حیاتی چرخید.

فضاپیمای اوریون بر روی موشک سیستم پرتاب فضایی که در حال حاضر توسط ناسا در حال ساخت است به فضا ارسال خواهد شد. این موشک در زمان تکمیل ،قدرتمندترین موشک ساخته شده تاکنون خواهد بود که می‌تواند انسان را برای نخستین بار در تاریخ در یک سیاره دیگر فرود بیاورد.