آمادگی کاوشگر ژاپن برای بررسی سیاره ناهید

کاوشگر "آکاتوسکی" ژاپن در اصل قرار بود در دسامبر ۲۰۱۰ به سیاره ناهید برسد، اما خراب شدن موتور باعث شد فضاپیما هدف خود را از دست داده و به مدار اطراف خورشید برود اما در دسامبر ۲۰۱۵ کنترلگرهای آکاتسوکی آن را مجددا به سمت سیاره هدایت کردند و اکنون این فضاپیما برای آغاز عملیات علمی خود آماده شده است. آمادگی کاوشگر ژاپن برای بررسی سیاره ناهید

یک فضاپیمای ژاپنی که مدتهاست منتظر بررسی سیاره ناهید است، قرار است بالاخره این کار را آغاز کند.

مقامات سازمان فضایی ژاپن اعلام کردند: آکاتسوکی با روشن کردن ابزارهای مشاهداتی آنبرد خود در حال انجام آزمایشات رصد است. ابزارها بطور عادی آغاز به کار کرده‌اند و رصدها با موفقیت انجام شده است از این رو عملیات عادی در اواسط آوریل آغاز خواهد شد.

کاوشگر ۳۰۰ میلیون دلاری آکاتسوکی که نام آن در ژاپنی به معنی "سپیده‌دم" است برای بررسی ابرها، آب و هوا و جو سیاره ناهید با استفاده از شش ابزار مختلف طراحی شده است. رصدهای این کاوشگر می‌تواند به محققان در درک بهتر چگونگی تبدیل ناهید که احتمالا میلیاردها سال قبل شبیه زمین بوده به یک سیاره داغ و غیرقابل سکونت کمک کند.

برنامه اصلی برای آکاتسوکی این بود که هر ۳۰ ساعت یکبار در فاصله حداکثر ۸۰ هزار کیلومتر دور سیاره ناهید گردش کند اما فرصت دوم عملکرد در ناهید، کاوشگر را در یک مدار ۱۳ روزه قرار داد که ۴۴۰ هزار کیلومتر با سیاره فاصله دارد.

در چند ماه گذشته، آکاتسوکی در تلاش برای ورود به یک مدار کمتر بیضوی بوده است. سازمان فضایی ژاپن قصد دارد کاوشگر را با آغاز عملیات عادی در یک مدار ۹ روزه با فاصله حدود ۳۱۰ هزار کیلومتری قرار دهد البته این فضاپیما هنوز هم قادر است از مدار کنونی‌اش بیشتر اهداف علمی اصلی ماموریت را بدست بیاورد. آکاتسوکی در مه ۲۰۱۰ به همراه کاوشگر ایکاروس به فضا پرتاب شد و نخستین فضاپیمایی است که تاکنون از بادبان خورشیدی در فضای میان سیاره‌ای استفاده کرده است.

منبع: ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.