سومین آزمایش موفق نیوشپارد/گردشگری فضایی می‌تواند تا ۲ سال دیگر عادی شود؟

شرکت خصوصی پرواز فضایی بلو اوریجین متعلق به جف بزوس،بنیانگذار آمازون سومین آزمایش موفق راکت قابل استفاده مجدد زیر مداری خود را انجام داده است. این آزمایش موفق نیوشپارد قدم مهم دیگری برای عادی شدن گردشگری فضایی به حساب می‌آید. سومین آزمایش موفق نیوشپارد/گردشگری فضایی می‌تواند تا ۲ سال دیگر عادی شود؟

بلو اوریجین در قدم جدید خود کپسول و راکت قابل استفاده مجدد نیوشپارد را در تگزاس غربی به مسیر زیرمداری پرتاب کرد. کپسول فضایی در فضا از راکت جدا شد و با چتر نجات به زمین بازگشت و نیوشپارد هم به اتمسفر رفت  تا سومین موفقیت این شرکت ثبت شود. این راکت در واقع می‌تواند ۶ مسافر را تا لبه فضا برساند؛جایی که می‌تواند نظر بسیاری از گردشگران فضایی را جلب کند.

همین چند وقت قبل بود که برای اولین بار در اتفاقی تاریخی این شرکت توانست موشک عمودپرواز خود را با موفقیت تا ارتفاع ۱۰۱ کیلومتری از سطح زمین به پرواز درآورد و در اقدام مهمی دیگری فرود موفقیت‌آمیزی هم داشته باشد.

در گذشته راکت‌ها پس از پرتاب شدن به فضا بی‌استفاده می‌شدند و تقریبا از بین می‌رفتند. از این رو دراختیار داشتن راکت‌های قابل استفاده مجدد می‌تواند از هزینه‌های ماموریت‌های فضایی تاحدی قابل توجه بکاهد.

سومین آزمایش موفق نیوشپارد/گردشگری فضایی می‌تواند تا ۲ سال دیگر عادی شود؟

جف بزوس بنیانگذار شرکت آمازون شرکت فضایی‌اش،‌را با این امید تاسیس کرد که روزی بتواند از راکت نیو شپارد این شرکت برای حمل توریست‌های فضایی و رونق بخشیدن به توریسم فضایی استفاده کند.

بزوس چندی پیش اعلام کرد که شرکت بلو اوریجین قصد دارد پروازهای آزمایشی سرنشین‌دار موشک خود را از سال آینده آغاز کند و پروازهای مسافران دارای بلیط را نیز از سال ۲۰۱۸ انجام دهد.

این موشک به افتخار «آلن شپارد»،  نام «نیوشپارد» را به خود گرفته است. او نخستین آمریکایی بود که در سال ۱۹۶۱ توانست به فضا برود، البته او صرفا به یک ارتفاع زیرمداری صعود کرد.

سومین آزمایش موفق نیوشپارد/گردشگری فضایی می‌تواند تا ۲ سال دیگر عادی شود؟

این موشک پس از رسیدن به این ارتفاع ۱۰۱ کیلومتری به زمین بازگشت و در همان محلی که به اتمسفر زمین پرتاب شده بود، به زمین نشست. این موشک توانایی باقی ماندن در فضا را ندارد و به گفتۀ مسئولان بلواوریجین، به منظور استفاده در توریسم فضایی ساخته شده است. این موشک می تواند پس از عبور از اتمسفر زمین به مدت چند دقیقه در ورای این مرز بماند و امکان معلق ماندن را به سرنشینان بدهد.

ساخت موشک هایی که از آنها به عنوان بالابرندۀ سفینه ها از آنها استفاده شود و قادر باشند پس از قراردادن سفینه های فضایی در مدار زمین مجددا به زمین بازگردند، از اهداف بسیاری از شرکت های هوافضاست. امکان فرود عمودی این موشک به معنای آن است که بر خلاف گذشته می‌توان از آن بارها برای پرتاب به فضا استفاده کرد.

سومین آزمایش موفق نیوشپارد/گردشگری فضایی می‌تواند تا ۲ سال دیگر عادی شود؟

موشک نیو شپارد، یک کپسول در انتهای خود دارد که می‌توند مسافران را به ارتفاع بیشتر از ۱۰۰ کیلومتری از زمین برساند. کپسول موشک بعد از رسیدن به فضا، جدا می‌شود و با چتر نجات به زمین بازمی‌گردد.

منبع:خبرآنلاین

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.