طراحی آسمان‌ خراش بادی فضایی برای خنک‌سازی زمین

گروه معماری "Paolo Venturella " از برنامه خارق‌العاده برای خنک‌سازی جهانی با آسمان خراش خنک‌کننده رونمایی کرد. این طراحی برای مقابله با گرمای جهانی و خنک کردن زمین ارائه شده است.

طراحی آسمان‌ خراش بادی فضایی برای خنک‌سازی زمین

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،این آسمان‌ خراش در فضا مانعی بین زمین و خورشید در مقابل گازهای گلخانه‌ای خواهد بود. انباشته شدن گرما در گلخانه‌ای بسیار بزرگ موجب گردش هوا و تولید باد برای سرد کردن سیاره و انرژی پاک می‌شود.

معماران ادعا می‌کنند برای مقابله با تغییرات آب و هوایی تنها راهبردهای جهانی موثر نیست و نتیجه این تغییرات بلاهای طبیعی است. بنابراین آنان آسمان‌خراش خیالی را با قدرت باد برای خنک‌سازی زمین طراحی کرده‌اند.

عملکرد این آسمان‌ خراش مشابه برج‌های خورشیدی است. قدرت این آسمان‌ خراش با نیروی توربین‌های بادی تامین خواهد شد که معماران در استفاده از انرژی تجدیدپذیردر ساختار طرح خود تاکید کرده‌اند.

هرچند در این ساختار از فناوری‌های خاص و پیشرفته استفاده نشده است اما الهام‌بخش طرح‌های آینده معماری در این راستا خواهد بود.

منبع:ایسنا