طراحی آسمان‌ خراش بادی فضایی برای خنک‌سازی زمین

گروه معماری "Paolo Venturella " از برنامه خارق‌العاده برای خنک‌سازی جهانی با آسمان خراش خنک‌کننده رونمایی کرد. این طراحی برای مقابله با گرمای جهانی و خنک کردن زمین ارائه شده است.

طراحی آسمان‌ خراش بادی فضایی برای خنک‌سازی زمین

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،این آسمان‌ خراش در فضا مانعی بین زمین و خورشید در مقابل گازهای گلخانه‌ای خواهد بود. انباشته شدن گرما در گلخانه‌ای بسیار بزرگ موجب گردش هوا و تولید باد برای سرد کردن سیاره و انرژی پاک می‌شود.

معماران ادعا می‌کنند برای مقابله با تغییرات آب و هوایی تنها راهبردهای جهانی موثر نیست و نتیجه این تغییرات بلاهای طبیعی است. بنابراین آنان آسمان‌خراش خیالی را با قدرت باد برای خنک‌سازی زمین طراحی کرده‌اند.

عملکرد این آسمان‌ خراش مشابه برج‌های خورشیدی است. قدرت این آسمان‌ خراش با نیروی توربین‌های بادی تامین خواهد شد که معماران در استفاده از انرژی تجدیدپذیردر ساختار طرح خود تاکید کرده‌اند.

هرچند در این ساختار از فناوری‌های خاص و پیشرفته استفاده نشده است اما الهام‌بخش طرح‌های آینده معماری در این راستا خواهد بود.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.