الحاق موفقیت‌آمیز فضاپیمای پروگرس به ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضاپیمای پروگرس MS-۰۲ روز شنبه (۱۴ فروردین) با موفقیت به ایستگاه فضایی بین‌المللی ملحق شد و سه تن بار حاوی هوا، مواد غذایی، سوخت و تجهیزات پشتیبانی از حیات را به سکنه حاضر در آن ارائه کرد. الحاق موفقیت‌آمیز فضاپیمای پروگرس به ایستگاه فضایی بین‌المللی

به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از ناسا، خودروی ماموریت باری P۶۳ پروگرس بر روی یک موشک سایوز ۲.۱a به ایستگاه پرتاب شده بود. این دومین پرواز موفق از زمان ناکامی یک از موشکهای سایوز در آوریل ۲۰۱۵ است.

نخستین پرواز سرنشین‌دار فضاپیمای جدید سایوز MS برای ژوئن ۲۰۱۶ برنامه‌ریزی شده است.

ناسا در بیانیه‌ای بر روی سایت خود اعلام کرد: الحاق خودروی P۶۳ نشانگر دومین فضاپیمای باری است که در هفته‌های اخیر به ایستگاه فضایی رسیده است. فضاپیمای بعدی، خودروی باری دراگون اسپیس‌ایکس است که قرار است در هشتم آوریل (۲۰ فروردین)‌ از پایگاه نیروی هوایی کیپ کارناوال پرتاب شده و دو روز بعد به ایستگاه وارد شود.

اکنون که پروگرس P۶۳ به ایستگاه رسیده، فضانوردان قادر خواهند بود به مواد غذایی روی این فضاپیما از جمله گریپ‌فروت، پرتقال، سیب، سیر و پیاز دست یابند. این پنجمین فضاپیمای تدارکاتی است که در حال حاضر به آزمایشگاه مداری متصل است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.