«اسکات کلی» با فضا خداحافظی کرد

«اسکات کلی» فضانورد سرشناس آمریکایی بطور رسمی از یکم آوریل ماه جاری میلادی پس از ۲۰ سال فعالیت در ناسا بازنشستگی خود را اعلام کرد. «اسکات کلی» با فضا خداحافظی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، «اسکات کلی» رکوردی جدید در طول ماموریت های فضایی خود به جای گذاشت وی توانست در مجموع ۵۲۰ روز در فضا اقامت کند و اکنون به ماموریت های فضایی خود در سن ۵۲ سالگلی خاتمه داد.

این فضانورد آمریکایی کار حرفه ای خود را با ناسا در سال ۱۹۹۶ شروع کرد و در طول دوران کاری خود ماموریت های فضایی  اس بی اس-۱۰۳، اس تی اس ۱۱۸، اکسیدییشن ۲۶،۲۵ و سایوز تی ام ای-۰۱ ام را انجام داده است.

این فضانورد آمریکایی در طول دوران کار خود افتخارات بزرگی را به ارمغان آورد و در آخرین مأموریت با اقامت ۳۴۰ روز در ایستگاه فضایی بین المللی رکورد طولانی ترین اقامت را در میان فضانوردان آمریکایی به خود اختصاص داد.

وی در طول اقامت خود در فضا تقریبا ۴۰۰ آزمایش را در راستای ماموریت های ناسا برای رمزگشایی از اسرار فضا انجام داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.