موشک فالکن ۹ یک ماهواره مخابراتی را در مدار زمین قرار داد

موشک فالکن ۹ آمریکا روز جمعه یک ماهواره مخابراتی را در مدار زمین قرار داد. موشک فالکن ۹ یک ماهواره مخابراتی را در مدار زمین قرار داد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه از کیپ کاناورال،موشک فالکن ۹، ساخت شرکت اسپیس‌اکس آمریکا روز جمعه یک ماهواره مخابراتی را در مدار زمین قرار داد اما متخصصان فضایی آمریکا نتوانستند طبقه اصلی موشک را که قابلیت استفاده مجدد دارد، در سواحل فلوریدا سالم به زمین بازگردانند.

مسئولان شرکت اسپیس اکس پیش‌تر هشدار داده بودند که احتمال موفقیت عملیات بازگرداندن بخش اصلی موشک که امکان استفاده مجدد از آن وجود دارد، بسیار کم است.

دسامبر گذشته موشک فالکن ۹ در چارچوب ماموریتی، که کار‌شناسان فضایی خطراتش را کمتر ارزیابی کرده بودند، اولین بازگشت موفقیت آمیز خود را بر روی یک سکوی فرود در سطح زمین تجربه کرد، اما موشک فالکن ۹ در عملیات جدید خود یک ماهواره مخابراتی را در ارتفاع سی و نه هزار کیلومتری در مدار زمین-ثابت قرار داد. برای اینکه متخصصان ناسا بتوانند بخش اصلی موشک را سالم به زمین بازگردانند، کنترل سرعت آن بسیار اهمیت داشت.

ژانویه گذشته نیز در اولین پرتاب موشک فالکن، عملیات بازگرداندن موشک با شکست مواجه شد.

عملیات روز گذشته که ابتدا قرار بود بیست و چهارم فوریه صورت گیرد اما چهار بار به تعویق افتاد، دومین عملیاتی بود که شرکت اسپیس ایکس در سال جدید میلادی انجام داد. این شرکت انجام دوازده عملیات از این نوع را برای سال دو هزار و شانزده پیش بینی کرده است.

موشک فالکن۹ حامل یک ماهواره مخابراتی به وزن تقریبی ده تن بود که شرکت بوئینگ برای شرکت اپراتور ماهواره SES SA مستقر در بتزدورف Betzdorf لوکزامبورگ ساخته بود. موشک فالکون روز گذشته ساعت بیست و سه و سی و پنج دقیقه به وقت گرینویچ پرتاب شد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.