راز بلندقد شدن فضانورد امریکایی در ایستگاه بین المللی

افزایش قد فضانورد امریکایی پس از یک سال زندگی در ایستگاه بین المللی تبدیل به یکی از مهمترین خبرهای علمی جهان شده است. راز بلندقد شدن فضانورد امریکایی در ایستگاه بین المللی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پس از بازگشت اسکات کلی فضانورد امریکایی از ایستگاه بین المللی، مطالعات زیستی روی او و برادر دوقلویش که در زمین مانده بود، آغاز شد و قبل از اعلام نظر دانشمندان، رسانه ها خبر دادند که ۵ سانتیمتر به قد اسکات اضافه شده است.

یکی از مهمترین اهداف اعزام اسکات کلی به همراه میخائیل کورنینکو روس به ایستگاه فضایی، تحقیق روی بخشی از پروژه مشترک امریکا و روسیه درباره تاثیر شرایط محیطی فضا روی وضعیت زیستی بود و برای مطالعه بهتر و مشاهده تغییرات، برادر دوقلوی اسکات نیز، روی زمین تحت نظر دانشمندان قرار گرفت تا چگونگی عملکرد بدن و تغییرات در شرایط بی وزنی، انزوا و استرس طولانی مطالعه شود.

در مدت ۳۴۰ روز حضور اسکات کلی در ایستگاه بین المللی، بیش از ۴۰۰ آزمایش و تحقیق روی او و برادرش انجام شد، اما قبل از اظهار نظر محققان و دانشمندان، این رسانه های امریکایی بودند که خبر شگفت انگیز بلندقد شدن اسکات را مخابره کردند.

آنها گزارش دادند که وقتی اسکات کلی، روز سه شنبه به زمین بازگشت، استقبال کنندگان با منظره خیره کننده ای روبرو شدند و مشاهده کردند که ۵ سانتیمتر به قد او اضافه شده است.

راز بلندقد شدن فضانورد امریکایی در ایستگاه بین المللی

این خبر هنوز هم در رسانه های کپی کننده سراسر جهان، حتی به نقل از ناسا بازتاب داده می شود، اما واقعیت این است که ناسا تنها گزارش ها و خبرهایی از اهداف این پروژه مشترک و برخی جزئیات آن منتشر کرده و اشاره ای به ۲ اینچ یا ۵ سانتیمتر افزایش قد اسکات نکرده است.

تنها مطلب علمی در این زمینه، اشاره به این موضوع دارد که برخی از دانشمندان معتقدند چنانچه بدن انسان مدت زیادی در شرایط بی وزنی (میکرو گرانشی) قرار گیرد، از آنجایی که فشار از روی ستون فقرات برداشته می شود، فاصله بین مهره ها اندکی بیشتر شده و احتمال دارد تا ۳ درصد به اندازه قد انسان اضافه شود، اما با بازگشت او به زمین، مهره ها وضعیت طبیعی خود را بازیافته و به مرور و در زمان کمتری، قد انسان به اندازه واقعی و قبلی خود باز می گردد.

این موضوع در هرحال نه تنها نکته مثبتی محسوب نمی شود، بلکه یکی از عوارض نامطلوبی است که فضانوردان را مبتلا می کند و اتفاقا یکی از اهداف پروژه مطالعات زیستی در فضا، شناسایی این عوارض و تلاش برای یافتن راهکاری برای مقابله با آنهاست.

ناسا اعلام کرده است که دانشمندان در حال تحلیل اطلاعات به دست آمده از اسکات کلی و میخائیل کورنینکو هستند و نتایج تحقیقات حداقل یک سال بعد مشخص خواهد شد.

راز بلندقد شدن فضانورد امریکایی در ایستگاه بین المللی

علاوه بر کلی و کورنینکو ۱۳ فضانورد دیگر از کشورهای مختلف در این پروژه حضور یکساله در فضا مشارکت داشتند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.