مانور فضاپیمای ناسا در اطراف سیاره مشتری تکمیل شد

فضاپیمای جونو با موفقیت مانور خود برای تنظیم مدارش در اطراف خورشید را تکمیل کرد تا برای مواجهه با سیاره مشتری در پنج ماه آینده آماده شود. مانور فضاپیمای ناسا در اطراف سیاره مشتری تکمیل شد

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این کاوشگر باید یک بار دیگر در روز ۳۱ مه (۱۱ خرداد ۱۳۹۵) مجددا روشن شود تا فرآیند تنظیم مسیرش را تکمیل کند.

فضاپیمای جونو که در روز پنج اوت ۲۰۱۱ به فضا پرتاب شده، نمایشگر تلاش بزرگ بعدی ناسا برای آشکار ساختن اسرار بزرگترین سیاره منظومه شمسی است. این فضاپیما طی ماموریت خود، ۳۳ بار دور سیاره مشتری گردش خواهد کرد و در فواصل معین تا ارتفاع ۵۰۰۰ کیلومتری سطح ابری آشفته سیاره پایین خواهد آمد.

رانشگر جونو در ماموریت اخیر حدود ۶۰۰۰ گرم سوخت را برای تغییر سرعت خود تا ۰.۳۱ متر در ثانیه مصرف کرد. این فضاپیما بر یک موتور اصلی Leros-۱b و سه پنل خورشیدی برای حفظ قدرت خود و کنترل مسیرش اتکا دارد.

این رانشگر برای شیرجه به درون ابرهای پرتلاطم مشتری به منظور مشاهده شفق‌های قدرتمند سیاره طراحی شده است که انجام آن به ستاره‌شناسان اطلاعات زیادی در مورد ساختار، شکل‌گیری، جو و مغناطوسفر مشتری ارائه خواهد کرد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.