دنباله دار P۶۷ چیزی جز گرد و غبار و یخ نیست

تحقیقات جدید دانشمندان علوم فضایی نشان می دهد دنباله دار P۶۷ که کاوشگر روزتا در نزدیکی آن قرار دارد چیزی جز گرد و غبار و یخ نیست. دنباله دار P۶۷ چیزی جز گرد و غبار و یخ نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوشگر روزتا با استفاده از اندازه گیری های دقیق جاذبه ای نشان داده که ۷۵ درصد دنباله دار P۶۷ از گرد و غبار و ۲۵ درصد باقیمانده آن ساخته شده از یخ است.

این کاوشگر که حاصل تلاش دانشمندان آژانس فضانوردی اروپاست در ششم آگوست سال ۲۰۱۴ خود را به مدار دنباله دار P۶۷  رسانده و سه ماه بعد نیز روبات پیشرفته خود یعنی Philae را بر روی سطح آن با موفقیت نسبی فرونشاند.

این روبات پس از مستقر شدن در سطح دنباله دار طی سه روز انجام آزمایشات علمی مختلف و ارسال رادیویی اطلاعات به دست آمده به زمین خدمت بزرگی به توسعه دانش فضایی بشر کرد. با این حال به دلیل فرود نه چندان عالی و قرار گرفتن در سایه، ذخیره انرژی آن پایان یافته و عملا از کار افتاده است. در این مدت تلاشهای زیادی برای راه اندازی دوباره آن صورت گرفته اما ثمری به دنبال نداشته است.

اما کاوشگر روزتا که به عنوان قلب تپنده و زنده این مأموریت به شمار می آید همواره این دنباله دار را زیر نظر داشته به طوریکه اندازه گیری های دقیقی درباره ساختار تشکیل دهنده P۶۷ انجام داده است.

این بررسی ها به واسطه تغییراتی که در امواج رادیویی منتشر شده به سوی دنباله دار صورت گرفته به دست آمده است.

نتیجه کلی این بررسیها حکایت از آن دارد که دنباله دار P۶۷ چیزی جز یک ساختار پوک مملو از منافذ نیست.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .