ماهواره کره شمالی در مدار است اما سیگنالی به زمین نمی‌فرستد

منابع آمریکایی می‌گویند، ماهواره‌ای که کره شمالی اخیرا به فضا پرتاب کرده، در مدار است اما هیچ سیگنالی به زمین مخابره نمی‌کند. ماهواره کره شمالی در مدار است اما سیگنالی به زمین نمی‌فرستد

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، کره شمالی با پرتاب این موشک و ماهواره در روز یکشنبه باعث خشم دولت‌های همجوار و همچنین آمریکا شده و براساس گزارش‌های موجود از منابع آمریکای مبنی بر اینکه این ماهواره با وجود قرار گرفتن در مدار مشخص هیچ سیگنالی به زمین مخابره نمی‌کند، این گمانه زنی وجود دارد که این کشور هنوز به تکنولوژی لازم در این زمینه دست پیدا نکرده است.

یکی از مقام‌های آمریکایی گفت: این ماهواره در مدار است و ما حرکت آن را زیر نظر داریم. پیشتر کره شمالی در سال ۲۰۱۲ یک ماهواره دیگر به فضا پرتاب کرده بود اما آن ماهواره در مدار ثابت نشده بود.

کارشناسان موشکی آمریکا گفته‌اند که این اقدام کره شمالی بیشتر تحریک‌آمیز است و به منزله به صدا در آمدن زنگ خطری است به این معنا که این کشور در آینده باز هم دست به چنین آزمایشاتی می‌زند.

مدیر آژانس دفاع موشکی آمریکا در این باره گفت: آمریکا می‌تواند در مقابل موشکهای کره شمالی از خود دفاع کند.

در همین حال، معاونان باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا اعلام کردند که وی قرار است هفته آینده در جریان میزبانی نشست مجمع کشورهای جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) در واشنگتن این مساله را به بحث بگذارد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.