کشف صدها کهکشان مخفی در پس کهکشان راه شیری

دانشمندان موفق به کشف صدها کهکشان نزدیک‌به هم شده‌اند که کهکشان راه شیری تا به امروز مانع از دیده شدن آنها شده‌بود.

کشف صدها کهکشان مخفی در پس کهکشان راه شیری

براساس گزارش ساینس الرت، اخترشناسان دانشگاه استرالیای غربی با استفاده از امواج رادیویی به اعماق جرم کیهانی و غبارهای ستاره‌ای کهکشان راه شیری نفوذ کرده و در حین انجام این‌کار موفق به کشف صدها کهکشان نزدیک شده‌اند که تا به امروز از نظرها پنهان بوده‌اند.

نزدیک به ۸۸۳ کهکشان، که یک سوم آنها تا به امروز هرگز مشاهده نشده بودند،‌ با استفاده از رادیو‌تلسکوپ CSIRO در استرالیا رصد شدند. درحالی‌که کهکشان‌های پنهان پیشین در فاصله ۲۵۰ میلیون سال نوری از زمین واقع شده‌بودند، نزدیکی نسبی آنها از بعد فواصل نجومی به این معنی است که محله فضایی کهکشان راه شیری، شلوغ تر از آنی است که تا پیش از این تصور می‌شد.

کهکشان‌هایی که به تازگی کشف شده‌اند، در منطقه‌ای مشهور به منطقه اجتناب واقع شده‌اند، منطقه‌ای از آسمان که کهکشان راه شیری آن را در پس خود پنهان کرده‌است.

اخترشناسان برای چندین دهه تلاش داشتند تا نقشه پراکندگی کیهانی را در این منطقه از آسمان ترسیم کنند اما این تلاش‌ها تا به امروز ناموفق بوده‌است اما اکنون به لطف رادیو تلسکوپ پارکر، این مشکل برطرف شده‌است.

به گفته اخترشناسان،‌ هر کهکشان به صورت متوسط حاوی ۱۰۰ میلیارد ستاره‌است از این رو یافتن صدها کهکشان جدید از میان چنین تراکم جرمی می‌تواند دانشمندان را به سوی دریایی از جرم هدایت کند که تاکنون از آن بی‌اطلاع بوده‌اند. این تراکم بالای ماده در این منطقه می‌تواند به دانشمندان در درک رویداد‌های کیهانی که در منطقه اجتناب رخ می‌دهد،‌کمک کند. این منطقه که به جاذب بزرگ شهرت یافته‌است،‌ بخشی مرموز از فضا است که به نظر می‌آید کهکشان راه شیری را درگیر خود ساخته‌است.

این ناهنجاری که دانشمندان آن را برابر با نیروهای گرانشی میلیون‌ها خورشید می‌دانند، از اولین‌باری که در دهه ۱۹۷۰ کشف شد،‌ ذهن اخترشناسان را به خود درگیر ساخت و اکنون اطلاعات جدید درباره کهکشان‌های مخفی می‌تواند رویداد‌هایی که در این منطقه رخ می‌دهد را توضیح دهد.

به گفته دانشمندان در این منطقه چندین مجموعه از کهکشان‌ها که خوشه یا ابرخوشه نامیده می‌شوند،‌ وجود دارند و کهکشان راه‌شیری نیز با سرعتی برابر دو میلیون کیلومتر بر ساعت به سوی آنها حرکت می‌کند. اخترشناسان تعدادی از این سازه‌ها را در میان کهکشان‌های کشف شده مشاهده کردند و امکان مطالعه آنها می‌تواند نیروهایی که در پس جاذب بزرگ قرار گرفته را توضیح دهد.

منبع:همشهری آنلاین

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.