معرفی ربات ماهنورد جدید

شرکت خودروسازی آئودی در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در دیترویت از ماهنورد جدیدی رونمایی کرده که از سیستم مشهور چهار چرخ محرک Quattro استفاده می‌کند. معرفی ربات ماهنورد جدید

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، ماهنورد Quattro در حال حاضر یک ربات چاپ سه‌بعدی است که از تیتانیوم و آلومینیوم ساخته شده و ۳۵ کیلوگرم وزن آن است.

البته با توسعه این ربات در آینده، از وزن آن کاسته خواهد شد و از منیزیم نیز در آن استفاده می‌شود. از خصوصیات این ماهنورد می‌توان به پانل خورشیدی و چهار چرخ آن اشاره کرد که می توانند ۳۶۰ درجه بچرخند. همچنین دو دوربین استریو با قابلیت تصویربرداری سه‌بعدی نیز روی این ربات نصب شده است. دوربین سوم برای بررسی مواد و تولید تصاویر پانورامایی وضوح بالا به ماهنورد متصل خواهد شد.

ماهنورد Quattro به لحاظ نظری می‌تواند حداکثر ۳.۵ کیلومتر در ساعت حرکت کند.

شرکت سازنده قصد دارد عملکرد ماهنورد را با ارتقای باتری و دستگاههای الکترونیک قدرت و موتورهای الکتریکی ارتقا دهد.

این ربات که برای رقابت برنامه ماهنورد XPRIZE گوگل طراحی شده، باید بتواند حداقل نیم کیلومتر در ماه حرکت کند و فیلمها و تصاویر وضوح بالا را به زمین ارسال کند. این ربات همچنین باید تا سال ۲۰۱۷ بر روی یک موشک به ماه پرتاب شده و در یک منطقه هدف در شمال استوای آن، نزدیک به محل فرود آپولو ۱۷ در سال ۱۹۷۲ فرود بیاید.

بر اساس برآوردها، سفر به ماه پنج روز طول خواهد کشید و هزینه آن ۲۶.۲ میلیون دلار خواهد بود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.