رونمایی از ماهواره‌بر جدید در روز ملی فضایی/ سال آینده پرتاب ماهواره داریم

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه در روز ۱۴ بهمن ماه مصادف با روز ملی فضایی خبرهای خوشی در این حوزه به مردم اعلام می‌شود، گفت: روز ملی فضایی از ماهواره‌بر جدید رونمایی می‌شود. رونمایی از ماهواره‌بر جدید در روز ملی فضایی/ سال آینده پرتاب ماهواره داریم

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه در روز ۱۴ بهمن ماه مصادف با روز ملی فضایی خبرهای خوشی در رابطه با وضعیت علم فضایی کشور اعلام می‌شود، گفت: قرار است در روز ملی فضایی دستاوردهای یک سال گذشته حوزه فضایی و برنامه‌های‌ آینده اعلام شود.

وی در رابطه با چگونگی عملکرد شورایعالی فضایی، افزود: شورای عالی فضایی در این حوزه به سیاست‌های کلان می‌پردازد و تاکنون تعداد کمی جلسه تشکیل داده است زیرا اجرای برنامه‌ها بر عهده حوزه‌های دیگر است.

ستاری ادامه داد: سال‌ آینده حتما پرتاب ماهواره داریم و به زودی از یک ماهواره‌بر جدید نیز رونمایی می‌شود که اطلاعات مربوط به این ماهواره‌بر نیز در زمان رونمایی اعلام می‌کنیم.