رونمایی از ماهواره‌بر جدید در روز ملی فضایی/ سال آینده پرتاب ماهواره داریم

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه در روز ۱۴ بهمن ماه مصادف با روز ملی فضایی خبرهای خوشی در این حوزه به مردم اعلام می‌شود، گفت: روز ملی فضایی از ماهواره‌بر جدید رونمایی می‌شود. رونمایی از ماهواره‌بر جدید در روز ملی فضایی/ سال آینده پرتاب ماهواره داریم

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه در روز ۱۴ بهمن ماه مصادف با روز ملی فضایی خبرهای خوشی در رابطه با وضعیت علم فضایی کشور اعلام می‌شود، گفت: قرار است در روز ملی فضایی دستاوردهای یک سال گذشته حوزه فضایی و برنامه‌های‌ آینده اعلام شود.

وی در رابطه با چگونگی عملکرد شورایعالی فضایی، افزود: شورای عالی فضایی در این حوزه به سیاست‌های کلان می‌پردازد و تاکنون تعداد کمی جلسه تشکیل داده است زیرا اجرای برنامه‌ها بر عهده حوزه‌های دیگر است.

ستاری ادامه داد: سال‌ آینده حتما پرتاب ماهواره داریم و به زودی از یک ماهواره‌بر جدید نیز رونمایی می‌شود که اطلاعات مربوط به این ماهواره‌بر نیز در زمان رونمایی اعلام می‌کنیم.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.