ناسا تصویری باورنکردنی از کره زمین در حال طلوع در کره ماه منتشر کرده است

یکی از معروف‌ترین و شاید مهم‌ترین تصاویر ثبت شده در فضا مربوط با تصویری است که از سطح ماه به هنگام طلوع زمین توسط Apollo ۸ گرفته شده است. در همین راستا امروز نیز ناسا تصاویری باورنکردنی مشابه با آن را که توسط یک کاوشگر که در سال ۲۰۰۹ به سطح ماه فرستاده شده بود را منتشر کرد. ناسا تصویری باورنکردنی از کره زمین در حال طلوع در کره ماه منتشر کرده است

ناسا تصویری باورنکردنی از کره زمین در حال طلوع در کره ماه منتشر کرده است

این تصاویر با استفاده از ترکیب کردن تکنولوژی دیجیتالی مدرن و تصاویر با جزییات در مدارگرد اکتشافی ماه (LRO) گرفته است. هرچند تصاویر ارسالی با این وضوح گرفته نشده‌اند، با این حال تیم کنترل کننده کاوشگر با پشت سر هم قرار دادن آن‌ها به تصاویر زیر دست یافته‌اند.

البته جالب از که بدانید دوربین زاویه باریک این کاوشگر تصاویر را تنها در حالت سیاه و سفید ثبت می‌کند از این رو محققین از دوربین زاویه‌ی گسترده‌ به منظور  ثبت بازتاب نور و رنگ بخشیدن به تصویر ثبت شده از کره زمین استفاده کرده‌اند.

ناسا تصویری باورنکردنی از کره زمین در حال طلوع در کره ماه منتشر کرده است

این عکس‌ها در شرایطی گرفته شد که مدارگرد به پهلو چرخیده بود و با سرعتی معادل ۵۷۲۸ کیلومتر در ساعت در ارتفاع حدود ۱۳۳ کیلومتری از سطح ماه حرکت می‌کرد. البته محققین بر این امر تأکید کرده‌اند که به دلیل حساس بودن لنز دوربین زاویه گسترده این کاوشگر به چند رنگ محدود، شاید رنگ‌بندی مشاهده شده دقیقاً همانی نباشد که با چشم غیرمسلح می‌توان از سطح ماه آن را تشخیص داد.

ابرای دریافت جزئیات بیشتر پیرامون این فرآیند پیچیده می‌توانید به این وبلاگ سری بزنید. نکته دیگر اینکه اگر روزی بر سطح کره ماه قدم گذاشتید،در جریان باشید که برای دیدن صحنه طلوع زمین باید بدون وقفه در جهتی خاص حرکت کنید زیرا زمین و ماه نسبت به یکدیگر همواره با یک زاویه حرکت می‌کنند و این بدان معناست که در صورت ساکن بودن بر روی سطح ماه، تصویری ثابت از زمین را مشاهده خواهید کرد.