کاوشگر ژاپنی پس از پنج سال سردرگمی وارد مدار ناهید شد

پس از پنج سال سردرگرمی در فضا بالاخره موتور کاوشگر ژاپنی Aktasuki روشن و وارد مدار ناهید شد. کاوشگر ژاپنی پس از پنج سال سردرگمی وارد مدار ناهید شد

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه ناسا، این کاوشگر در سال ۲۰۱۰ به نزدیکی سیاره ناهید رسیده بود، اما به دلیل اختلال در عملکرد یکی از دریچه های موتور، نتوانست در زمان مناسب به مدار این سیاره برسد و فرصت ورود به آن را از دست داد.

در اثر این اختلال، سیستم حفاظتی کاوشگر موتور آن را خاموش کرد و کاوشگر با فاصله کمی از کنار ناهید عبور کرد. پس از آن سیاره ناهید مانع ارتباط کاوشگر با زمین شد و به همین علت متخصصان تا مدتی پس از پایان فرصت ورود به مدار ناهید، قادر به کسب اطلاع دقیق از وضعیت و علت اختلال عملکرد کاوشگر نبودند.

کاوشگر ژاپنی پس از پنج سال سردرگمی وارد مدار ناهید شد

به محض برقراری ارتباط با کاوشگر و بازخوانی اطلاعات فنی آن مشخص شد فرصت دیگری برای قرار گرفتن کاوشگر در مدار ناهید وجود دارد؛ اما این فرصت پنج سال بعد به دست می آید. در طول این مدت متخصصان توانستند مسیر حرکت کاوشگر را از راه دور به گونه ای تغییر دهند که با استفاده از جاذبه ناهید، در مدار آن قرار گیرد.

بالاخره چند روز قبل متخصصان سازمان اکتشاف فضایی ژاپن رسما اعلام کردند که این کاوشگر وارد مدار ناهید شده است.

قرار است کاوشگر Aktasuki اتمسفر ناهید را مورد مطالعه قرار دهد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.