ماهواره چین در مدار زمین قرار گرفت

چین روز جمعه یکی دیگر از ماهواره های سنجش از راه دور ساخت خود را در چارچوب گسترش فعالیت های فضایی اش به فضا فرستاد تا بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده در مدار کره زمین قرار بگیرد. ماهواره چین در مدار زمین قرار گرفت

به گزارش ایرنا، مسوولان سازمان هوا فضای چین زمان پرتاب این ماهواره را ساعت ۵ و ۴۵ دقیقه صبح امروز (به وقت محلی) اعلام کردند که از مرکز هوایی «تا یو آن» در استان «شان شی» در شمال کشور صورت گرفته است.

سیستم سنجش از راه دور شامل تجهیزاتی برای اندازه گیری و ثبت انرژی بازتابی از سطح زمین و جو پیرامون آن از یک نقطه مناسب بالاتر از سطح زمین است.

بر اساس این گزارش، پرتاب این ماهواره توسط موشک ماهواره بر «لانگ مارچ بی چهار» صورت گرفته که از مجموعه یاگوآن سال ۲۰۰۶ محسوب می شود.

قرار است این ماهواره برای انجام آزمایش های علمی، بدست آوردن اطلاعات درباره منابع طبیعی، تخمین برداشت محصولات کشاورزی و جلوگیری از بلایای طبیعی مورد استفاده گیرد.

گفته می شود این دویست و نوزدهمین ماموریت خانواده پرتابگرهای «لانگ مارچ» است.

آخرین پرتاب ماهواره سنجش از راه دو چین، هجدهم آبان ماه سالجاری صورت گرفته بود.

همه این ماهواره ها که با موفقیت به مدار زمین پرتاب شده توسط شرکت فناوری «چانگ گوان» ساخته شده که یکی از شرکت های معتبر در زمینه فعالیت های فضایی در کشور چین است.

چینی ها با پرتاب های پی در پی ماهواره به فضا به دنبال ثبت رکوردهای جدید در عرصه های مختلف به ویژه در زمینه های علمی هستند.

چین که اکنون به یکی از قدرت های جهان در حوزه های مختلف تبدیل شده است، بلند پروازی های فضایی دیگری از جمله اعزام انسان به ماه را در سر می پروراند.

این کشور همچنین تلاش دارد تا سامانه موقعیت سنجی خود را توسعه داده و در این زمینه جایگزینی برای سامانه جهت یابی آمریکا موسوم به «جی پی اس» پیدا کند.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.