ژاپن ماهواره مخابراتی کانادا را به فضا فرستاد

ژاپن موفق شد عصر سه شنبه طبق برنامه های از پیش تعیین شده ماهواره تجاری کانادا را با یک فروند موشک ماهواره بر در مدار زمین قرار دهد. ژاپن ماهواره مخابراتی کانادا را به فضا فرستاد

به گزارش ایرنا، پرتاب این ماهواره که نخستین پرتاب یک ماهواره تجاری از خاک ژاپن محسوب می شود، ساعت ۱۵:۵۰ دقیقه (به وقت محلی) از مرکز فضایی «تانه گاشیما» واقع در جنوب غرب این کشور انجام شده است.

خبرگزاری کیودو گزارش کرد که این ماهواره تجاری با یک فروند راکت موسوم به موشک H-۲A که توسط شرکت میتسوبیشی ژاپن ساخته شده، به فضا فرستاده شده است.

موشک ماهواره بر « H-۲A» پیشتر هم موفق شده بود ماهواره هواشناسی «هیماواری - هشت» ژاپن را با خود به فضا ببرد. توکیو از سال ۲۰۰۵ تاکنون از این راکت برای پرتاب بیش از ۲۰ ماهواره استفاده کرده است.

گزارش ها همچنین حاکیست که ماهواره مخابراتی پرتاب شده کانادا به فضا از نوع «تله استار ۱۲ وی» بوده و قادر است بخش قابل توجهی از مناطق آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس را تحت پوشش خود قرار دهد.

عنوان ماهواره های تجاری عموما به انواعی از ماهواره اطلاق می شوند که کارکردهای مخابراتی اعم از رادیویی، تلفنی، تلویزیونی یا استفاده در ارتباط با اینترنت و مواردی از این دست داشته باشند.

ژاپن ماهواره مخابراتی کانادا را به فضا فرستاد

ژاپن که خود نیز فعالیت های گسترده ای در زمینه پرتاب ماهواره دارد، اوایل سالجاری از پرتاب موفقیت آمیز یک ماهواره جاسوسی به فضا خبر داده بود.

بر اساس گزارش آژانس اکتشاف هوا فضای ژاپن، این کشور هم اکنون ۴ ماهواره اطلاعاتی شامل دو ماهواره نوری و دو ماهواره راداری را در مدار زمین قرار داده است.