روبات انسان نمای چینی رهسپار مریخ می‌شود + تصاویر

چینی‌ها در ادامه پیشرفت‌های صنعت فضایی خود این‌بار از روباتی انسان نما با قابلیت فضانوردی رونمایی کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ،مقامات فضایی کشور چین اعلام کرده‌اند که یک روبات انسان نما برای سفر به فضا طراحی کرده‌اند که حتی می‌تواند به سیاره مریخ نیز برود.

گفتنی است، این روبات Xiaotion نام دارد و در طراحی آن از رنگهای قرمز و طلایی استفاده شده است.

روبات انسان نمای چینی رهسپار مریخ می‌شود + تصاویر

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این روبات حتی می‌تواند به ایستگاه فضایی بین‌المللی ISI و یا حتی سیاره مریخ سفر کند.

آژانس فضایی کشور چین امیدوار است در آینده نزدیک از این روبات برای اکتشافات فضایی استفاده کنند.

پیمانکار اصلی ساخت این روبات شرکت صنایع هوا و فضای کشور چین بوده است.

ترجمه اسم این روبات به معنای آسمان کوچک است.

آژانس فضایی چین اعلام کرده است که قصد دارد از این روبات در سال ۲۰۲۰ برای ماموریت ارسال سفینه به سیاره مریخ استفاده کند.

روبات انسان نمای چینی رهسپار مریخ می‌شود + تصاویر

چینی ها امیدوار هستند در سطح مریخ به نشانه‌هایی از حیات و یا کشف آب دست یابند.

ساخت این روبات همزمان با رونمایی از کاوشگر طلایی چینی‌ها برای سفر به مریخ در نمایشگاه بین‌المللی صنعت در شانگهای این کشور صورت گرفته است.