روسیه از برنامه‌ خود برای ارسال انسان به کره ماه پرده برداشت

روس‌ها اعلام کرده‌اند که تا پیش از سال ۲۰۳۰ فضانوردان خود را راهی ماه خواهند کرد. البته به نظر می‌رسد روسیه به تنهایی اقدام به این کار نخواهد کرد؛ چراکه اروپایی‌ها نیز خواستار مشارکت در طرح روسیه برای ارسال انسان به کره‌ی ماه هستند. روسیه از برنامه‌ خود برای ارسال انسان به کره ماه پرده برداشت

روسیه از برنامه‌ی خود برای ارسال انسان به کره‌ی ماه پرده برداشت. شاید در نگاه اول این اقدام روسیه پس از پایان جنگ سرد و ارسال اولین فضانوردان به ماه توسط آمریکایی‌ها در دهه‌ی ۶۰ میلادی بسیار دیر به نظر بر‌سد، اما تمایل برای انجام سفرهای فضایی و ارسال انسان به سیارات دیگر را باید به فال نیک گرفت.

در جریان برگزاری کنفرانس فضا و فناوری در مسکو، رئیس سازمان فضایی روسیه (Roscosmos) این چنین اظهار نظر کرد:

ما در نظر داریم تا در سال ۲۰۲۹ پروژه‌ای را برای ارسال فضانورد به ماه انجام دهیم.

با توجه به اینکه آژانس فضایی اروپا نیز در سال‌های اخیر دستاورهایی را در زمینه‌ی فضا داشته، در این طرح مشارکت خواهد کرد. اگر به خاطر داشته باشید، این آژانس فضایی موفق شد تا سال پیش اولین فضاپیمای تاریخ را روی یک شهاب سنگ بنشاند.

برنجره هودو، مدیر تیم اکتشافات کره‌ی ماه در آژانس فضایی اروپا در این باره چنین اظهار نظر کرده است:

در حال حاضر گفتگوهایی در سطح بین المللی در جریان است که طی آن مشارکت در زمینه‌ی چگونگی بازگشت به ماه مورد بررسی قرار ‌می‌گیرد.

روسیه و اروپا برای احداث یک ایستگاه دائمی در کره‌ی ماه اظهار تمایل کرده‌اند. حتی این دو برای رسیدن به هدف خود قدم‌های اولیه را در این راه برداشته‌اند.

ماه گذشته، آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که در نظر دارد تا ماه‌نورد لونا ۲۵ را به مقصد قطب جنوب ماه در سال ۲۰۲۴ راهی قمر زمین کند. پس از فرود روی کره‌ی ماه، این فضاپیما اکتشافات خود برای سنجش شرایط به منظور انجام سفرهای بعدی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

برنامه‌ی لونا ۲۵ برای اولین بار در سال ۱۹۹۵ میلادی برنامه‌ریزی شد و تا به امروز چندین بار با تاخیر روبرو شده است. حال به نظر می‌رسد این برنامه‌ی فضایی بالاخره با کمک اروپایی‌ها به سرمنزل مقصود خواهد رسید. براساس اطلاعات ارائه شده، فرآیند ساخت ایستگاه دائمی که قرار است روی کره‌ی ماه قرار گیرد نیز توسط روس‌ها آغاز شده است.

این تلاش بین المللی برای احداث ایستگاه روی ماه و ارسال فضانورد به این کره در مقابل تمام تلاش‌هایی قرار دارد که در میانه‌های قرن بیستم به منظور رسیدن به کره‌ی ماه بصورت رقابتی جریان داشت. هرچند روس‌ها و اروپایی‌ها در صدد ارسال فضانورد به کره‌ی ماه هستند، ناسا هدف خود را دردور دست‌ها تعیین کرده و رسیدن به کره‌ی مریخ اصلی‌ترین هدف این سازمان فضایی است.

منبع:زومیت

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.