کنترل یک کاوشگر زمینی از ایستگاه فضایی بین‌المللی برای نخستین بار

ماه آینده میلادی یک فضانورد دانمارکی به نام «آندریاس موگنسن» هنگام مداگردی حول زمین در ایستگاه فضایی بین‌المللی، یک کاوشگر را در خاک هلند کنترل خواهد کرد. کنترل یک کاوشگر زمینی از ایستگاه فضایی بین‌المللی برای نخستین بار

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این آزمایش که برای هفتم سپتامبر (۱۶ شهریور) برنامه‌ریزی شده، در ایستگاه فضایی و زمانی انجام خواهد شد که کاوشگر Interact Centaur در مرکز فناورانه ESTEC متعلق به آژانس فضایی اروپا قرار دارد.

بر اساس اعلام آژانس فضایی اروپا، این نخستین بار است که چنین آزمایشی انجام می‌شود، گرچه ماه ژوئن فضانورد ناسا به نام «تری ویرتس» در ایستگاه بین‌المللی به همراه «آندره شیل»، متخصص تله‌رباتیک آژانس فضایی اروپا در هلند، از راه دور با یکدیگر دست دادند.

کاوشگر Interact Centaur شامل یک سکوی سیار مجهز به یک دوربین سخنگو، حسگرهای مجاورتی و مکانیابی و همچنین دو بازوست که برای عملیات دقیق طراحی شده‌اند.

این کاوشگر از کنترل‌های لمسی و هدایت لیزری برای ارائه بازخورد نیرو استفاده می‌کند به طوری که موگنسن قادر به حس‌کردن هنگام کار با بازوهای ربات و حین انجام مونتاژ در طیف زیرمیلی‌متری خواهد بود.

این آزمایش شامل استفاده از ربات برای پیداکردن یک تخته عملیاتی بر روی زمین است؛ ربات سپس یک سنجاق فلزی را برداشته و آن را در داخل تخته قرار می‌دهد. این عملیات نیازمند درجه قابل‌توجهی از دقت است.

این آزمایش زمانی انجام خواهد شد که ایستگاه فضایی بین‌المللی در ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری مدارگردی می‌کند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.