ناسا موتور راکت خود را پرینت گرفت و آزمایش کرد

سازمان فضایی آمریکا، ناسا، در اعلامیه‌ای که با یک فیلم همراه است، اعلام کرد که یک موتور راکت را که با استفاده از پرینتر سه‌بعدی ساخته شده، با موفقیت آزمایش کرده است. ناسا موتور راکت خود را پرینت گرفت و آزمایش کرد

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از وب‌سایت ناسا، بدون هیچ شکی، آینده رشته‌هایی مانند معماری و طراحی صنعتی در اختیار پرینترهای سه‌بعدی خواهد بود.

البته کاربردهای بسیار گسترده‌ای برای این پدیده قرن بیست‌ویکم وجود دارد که از آن جمله جابه‌جا کردن اشیا در فواصل دور است اما تا این‌ جای کار ناسا موفق شده است، جای این وسیله و تکنولوژی را در طراحی و ساخت تجهیزات مورد نیاز خود تثبیت کند.

این سازمان اعلام کرده است که با همکاری شرکت‌های مخفی همکار، در حال فشار آوردن به صنایع آمریکاست تا برای استفاده از پرینتر‌های سه‌بعدی خود را تطبیق دهند.
    دیروز ناسا اعلام کرد که یک موتور راکت را که تقریبا تمام قطعات توربوپمپ آن با پرینتر سه‌بعدی ساخته شده بود، با موفقیت آزموده است.

مارک کالورت، مدیر پایگاه فضایی مارشال، درباره این آزمایش گفت: «این یک ارتقای چشمگیر در عرصه صنایع ساخت مواد ترکیبی و همکاری در ساخت تجهیزات است.

اغلب شرکت‌های مخفی همکار ما در این پروژه اذعان دارند که قطعاتی که برای پمپ سوخت این موتور راکت با پرینتر سه‌بعدی ساختند، پیچیده‌ترین کاری بوده که تا به حال توسط پرینتر سه‌بعدی انجام شده است».

براساس اعلام ناسا، این موتور راکت در حین آزمایش توانست به قدرت ۲۰۰۰ اسب بخار برسد که این توان را با پمپاژ ۱۲۰۰ گالن بر دقیقه (۷۵ لیتر بر ثانیه) سوخت توسط پمپ پرینت‌شده خود به دست آورد.

این پمپ در لحظه تیک‌آف (جدا شدن از زمین) به سرعت ۹۰ هزار دور در دقیقه دست یافت که معادل ۱۰ برابر سرعت یک موتور جت است. همچنین پمپ سوخت این موتور راکت توانست در دمایی بین ۶۰۰۰ درجه فارنهایت (۳۳۰۰ درجه سلسیوس) و منفی ۴۰۰ درجه فارنهایت (منفی ۲۴۰ سلسیوس) که اولی دمای احتراق موتور و دیگری دمای هیدروژن مایع موجود در سوخت بود، به‌خوبی کار کند.

این پمپ ۴۵ درصد سوراخ‌کاری کمتری نسبت به مدل مشابه ساخته‌شده در روش‌های قدیمی نیاز دارد و ساخت آن نصف زمانی را که در روش‌های سنتی لازم است می‌گیرد.

ناسا نتیجه آزمایش خود را موفقیت‌آمیز اعلام کرده است و اطلاعات و جزئیات خود را با شرکت‌های پیمانکار و همکار خود در میان گذاشته تا از تکنولوژی پرینت سه‌بعدی در برنامه‌های آتی فضایی استفاده شود. این سازمان قصد دارد به غیر ساخت تجهیزات خود، از این تکنولوژی یرای ارسال قطعات و تجهیزات لازم به ایستگاه‌های فضایی و مریخ، استفاده کند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.