کشف ۲ ابر سیاه‌چاله در نزدیکترین اختروش به زمین

گروهی از اخترفیزیکدانان و ستاره‌شناسان به رهبری دکتر یوجون لو از مرکز ملی مشاهدات اخترشناسی چین با استفاده از تصاویر دریافتی از تلسکوپ فضایی هابل ناسا موفق به کشف دو ابر سیاهچاله در Markarian۲۳۱ ، نزدیکترین اختروش به زمین،شدند. کشف ۲ ابر سیاه‌چاله در نزدیکترین اختروش به زمین

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، کشف این دو سیاه‌چاله که (یکی بزرگتر از دیگری است) مدرکی دال بر وجود یک سیاه چاله باینری است، نشان می‌‌دهد ابرسیاه‌چاله‌ها جرمشان را از طریق ادغامهای خشن بدست می‌آورند.

دانشمندان شواهد آرشیوی هابل را که از اشعه ماوراء بنفش ساطع شده از مرکز Markarian۲۳۱ گردآوری شده بود بررسی کردند و سپس دکتر لو مدلی از طیف آن کهکشان را طراحی کرده و به این ترتیب آن‌ها قادر به پیش‌بینی وجود سیاه‌چاله‌های باینری در Markarian۲۳۱ شدند.

دکتر لو اظهار کرد: این اکتشاف به شدت ما را متحیر کرد چرا که نه تنها نشان‌دهنده وجود یک سیاه‌چاله باینری نزدیک به زمین در Markarian۲۳۱ است، بلکه راهگشای نوینی برای دانشمندان است تا بتوانند با بررسی پرتوهای ماوراء بنفش ساطع شده از کهکشان‌ها اطلاعات بیشتری از سیاه‌چاله‌های باینری بدست آورند.

همکار محقق، زینیو دای، از دانشگاه اوکلاهاما  نیز گفت: برخی از ساختارهای این جهان مانند کهکشان‌ها و خوشه‌های کهکشانی عظیم از طریق ادغام سیستم‌های کوچکتر به سیستم‌های بزرگتر شکل می‌گیرند که سیاه‌چاله‌های باینری حاصل از این چنین ادغام‌های کهکشانی هستند.

Markarian۲۳۱ با نام دیگر UGC ۸۰۵۸، یک نوع کهکشان سیفرت است که در سال ۱۹۶۹ به عنوان بخشی از یک تحقیق کهکشانی با پرتوهای ماوراء بنفش قوی کشف شد. این کهکشان حدود ۶۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد.

سیفرت‌ها نوعی کهکشان با هسته بسیار درخشان هستند که بازوهای کهکشانی آنها به صورت واضح مشخص نیستند.

نتایج حاصل از این مطالعه در مجله The Astrophysical منتشر شده است.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.