کشف ۲ ابر سیاه‌چاله در نزدیکترین اختروش به زمین

گروهی از اخترفیزیکدانان و ستاره‌شناسان به رهبری دکتر یوجون لو از مرکز ملی مشاهدات اخترشناسی چین با استفاده از تصاویر دریافتی از تلسکوپ فضایی هابل ناسا موفق به کشف دو ابر سیاهچاله در Markarian۲۳۱ ، نزدیکترین اختروش به زمین،شدند. کشف ۲ ابر سیاه‌چاله در نزدیکترین اختروش به زمین

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، کشف این دو سیاه‌چاله که (یکی بزرگتر از دیگری است) مدرکی دال بر وجود یک سیاه چاله باینری است، نشان می‌‌دهد ابرسیاه‌چاله‌ها جرمشان را از طریق ادغامهای خشن بدست می‌آورند.

دانشمندان شواهد آرشیوی هابل را که از اشعه ماوراء بنفش ساطع شده از مرکز Markarian۲۳۱ گردآوری شده بود بررسی کردند و سپس دکتر لو مدلی از طیف آن کهکشان را طراحی کرده و به این ترتیب آن‌ها قادر به پیش‌بینی وجود سیاه‌چاله‌های باینری در Markarian۲۳۱ شدند.

دکتر لو اظهار کرد: این اکتشاف به شدت ما را متحیر کرد چرا که نه تنها نشان‌دهنده وجود یک سیاه‌چاله باینری نزدیک به زمین در Markarian۲۳۱ است، بلکه راهگشای نوینی برای دانشمندان است تا بتوانند با بررسی پرتوهای ماوراء بنفش ساطع شده از کهکشان‌ها اطلاعات بیشتری از سیاه‌چاله‌های باینری بدست آورند.

همکار محقق، زینیو دای، از دانشگاه اوکلاهاما  نیز گفت: برخی از ساختارهای این جهان مانند کهکشان‌ها و خوشه‌های کهکشانی عظیم از طریق ادغام سیستم‌های کوچکتر به سیستم‌های بزرگتر شکل می‌گیرند که سیاه‌چاله‌های باینری حاصل از این چنین ادغام‌های کهکشانی هستند.

Markarian۲۳۱ با نام دیگر UGC ۸۰۵۸، یک نوع کهکشان سیفرت است که در سال ۱۹۶۹ به عنوان بخشی از یک تحقیق کهکشانی با پرتوهای ماوراء بنفش قوی کشف شد. این کهکشان حدود ۶۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد.

سیفرت‌ها نوعی کهکشان با هسته بسیار درخشان هستند که بازوهای کهکشانی آنها به صورت واضح مشخص نیستند.

نتایج حاصل از این مطالعه در مجله The Astrophysical منتشر شده است.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .