دانمارک به دنبال سفر به فضا از میان آب

یک شرکت دانمارکی به دنبال ساخت سفینه فضایی کوچک و ارزان‌قیمتی برای ارسال انسان به فضا و بازگشت ایمن به زمین است. دانمارک به دنبال سفر به فضا از میان آب

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، شرکت دانمارکی Copenhagen Suborbitals با نام اختصاری CS در وبسایت اختصاصی‌ خود، پروژه جدید ارسال انسان به فضا را معرفی کرد.

مسئولان شرکت دانمارکی CS معتقدند که ارسال انسان به فضا نیازمند تجهیزات گران‌قیمت فرامداری دولتی نیست، بلکه سیستم جدید قادر است تا به صورت بسیار ارزان‌قیمت‌تر نسبت به پروژه‌های دولتی، افراد را به فضا ارسال کند.

آنها در مورد برنامه‌های فضایی مدنظر خود اظهارکردند: شرکت در ابتدا قصد دارد تا چند پرواز آزمایشی را انجام دهد و پس از موفقیت‌ پرتاب‌های آزمایشی از گروهی از داوطلبان برای پرواز سرنشین‌دار دعوت به عمل آورد.

محققان شرکت در مورد سیستم موشک موردنظر افزودند: با توجه به محدودیت‌های کشور دانمارک در زمینه فضایی، استفاده از جایگاه‌های زمینی امکان‌پذیر نیست. همچنین در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که استفاده از تجهیزات نظامی پرتاب موشک نیز امکان‌پذیر نیست چرا که سیستم‌های پرتابگر نظامی برای پرتاب سرنشین‌دار کوچک هستند.

آنها پس از مطالعات بسیار بهترین گزینه موجود را پرتاب موشک از روی دریا اعلام کردند. در این سیستم، یک سازه فلزی ۱۲ تنی در آب ساخته خواهد شد که به کمک آن می‌توان عملیات انتقال و پرتاب را انجام داد.

مسئولان شرکت دانمارکی در مورد جزئیات برنامه پرتاب افزودند: هنگامی که مجموعه پلت‌فرم پرتاب و موشک به فاصله ۲۳۱ کیلومتری از ساحل رسیدند، عملیات پرتاب از برج کنترل نظارت و انجام می‌شود.

طبق اعلام شرکت فضایی CS، نخستین عملیات آزمایشی پرتاب مشوک ۹.۳ متری با مشکلاتی همراه شد، به طوری‌که در ثانیه‌های اول پرتاب، موشک به طور ناخواسته‌ای زاویه ۳۰ درجه گرفت که مسئولان برج کنترل مجبور به خاموش کردن موتورها شدند. این حادثه درست ۱۵ ثانیه پس از پرتاب به وقوع پیوست.

محققان شرکت در مورد جزئیات این حادثه افزودند: فشار بالای حاصل از سقوط موشک باعث پاره شدن چتر شد و موشک و متعلقات آن با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت به آب برخوردکرد که این حادثه خسارات سنگینی به کپسول و متعلقات آن وارد کرد.

مسئولان شرکت فضایی CS در مورد این حادثه اظهار کردند: با اینکه اولین عملیات پرتاب با حادثه همراه شد، اما به طور یقین اولین پرتاب آزمایشی شرکت موفقیت‌هایی را نیز به همراه داشت.

اولین دستاورد دانشمندان فضایی شرکت CS موفقیت در پرتاب موشک ۱۶۳۰ کیلوگرمی از روی سکوی پرتاب شناور روی آب است.

دومین موفقیت بزرگ شرکت نیز ساخت موشک یک مرحله‌ای است که با موفقیت از دریای بالتیک و با سیستم کنترل جدید به فضا پرتاب شد.

مسئولان شرکت در مورد برنامه‌های آینده این شرکت افزودند: دومین پرتاب آزمایشی این شرکت توسط موشک اختصاصی Nexø I & II با تجهیزات جدید مثل موتور هیبریدی و بالچه‌های هدایت موتور گرافیتی ارتقایافته به فضا ارسال خواهد شد.

آنها در مورد سفینه و کپسول ارسال انسان به فضا عنوان کردند: نخستین سفینه و کپسول موشکی با نام Spica در دست طراحی و ساخت است که به زودی قادر به ارسال انسان به فضا خواهیم بود.

پروژه سفینه‌ فضایی سرنشین‌دار Spica به حداکثر سرعت ۳۶۰۰ کیلومتر در ساعت نیازمند است تا به فاصله ۱۰۰ کیلومتر از زمین برسد.

به گفته مسئولان شرکت فضایی CS، اولین نسل از سفینه‌های فضایی سرنشین دار Spica در سال ۲۰۱۷ به فضا پرتاب خواهد شد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.