یکی از مهمترین ماهواره های تاریخ به فضا پرتاب می شود

دانشمندان ناسا سیستم ماهواره ای را می سازند که در آینده جان هزاران نفر را نجات داده و از ضرر و زیانهای میلیون دلاری جلوگیری می کند. یکی از مهمترین ماهواره های تاریخ به فضا پرتاب می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیستم ماهواره CYGNSS ناسا که از آن به عنوان نسل بعدی ماهواره های رصد کننده توفان ها و به ویژه توفانهای دریایی یاد می شود مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر می گذارد. این سیستم ماهواره ای در انستیتو تحقیقات جنوب غرب واقع در تگزاس ساخته می شود.

با توجه به قابلیت های مهم این سیستم ماهواره ای می توان آن را یکی از مهمترین ماهواره های تاریخ به شمار آورد.

توفانها به طور طبیعی مسیر حرکتی خود را به طور ناگهانی تغییر داده و بدون آنکه بتوان پیش بینی به موقعی درباره آنها انجام داد لطمات جدی و خسارت سنگینی بر جای می گذارند. در حال حاضر سیستم های ماهواره ای متعددی در اطراف زمین توفانها را زیر نظر دارند اما قابلیت آنها در پیش بینی رفتار این پدیده مخرب طبیعی اندک است.

شبکه ماهواره ای CYGNSS تلفیقی از ۸ میکرو ماهواره است که قابلیت خیره کننده ای در پیش بینی دقیق و به موقع مسیر و قدرت توفانها دارند.

این قابلیت به واسطه ابزارهای دقیقی است که در دل این میکرو ماهواره ها نصب شده است. اندازه گیری شدت وزش باد در سطح اقیانوس آن هم در هسته مرکزی توفانهای حاره ای و دریایی به دانشمندان کمک می کند تا پیش بینی دقیقی از رفتار توفان داشته باشند.

کار ساخت این سیستم ماهواره ای با نظارت مستقیم دانشمندان دانشگاه میشیگان در حال انجام است. هر یک از ۸ میکرو ماهواره این سیستم ۲۹ کیلوگرم وزن داشته و ابعادی درحدود یک چمدان متوسط دارند.

این ماهواره ها با تکیه بر انرژی خورشیدی کار کرده که پس از مستقر شدن در مدار زمین پنلهای ۱.۵ متری خود را باز می کنند.

قرار است این سیستم ماهواره ای اولیل سال آینده از مرکز پرتابهای فضایی کیپ کاناورال فلوریدا به مدار زمین پرتاب شود.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.