ناسا پایان جهان در ماه سپتامبر را تکذیب کرد

به نظر می‌آید دانشمندان و سازمان‌های فضایی و علمی از گزند شایعات دورانی و سالانه‌ای که هربار توسط گروه بزرگی از کاربران فضای مجازی باور شده و دست به دست می‌شوند، هرگز در امان نخواهند‌بود. ناسا پایان جهان در ماه سپتامبر را تکذیب کرد

براساس گزارش گاردین، ناسا به رسم تقریبا هرساله، یکی دیگر از شایعات اینترنتی درباره برخورد مرگبار یک سیارک با زمین در چند هفته،‌چند سال و چند دهه آینده را تکذیب کرد.

ناسا پس از آغاز شایعاتی درباره برخورد مرگبار یک سیارک در زمانی میان ۱۵ تا ۲۸ سپتامبر ۲۰۱۵ اعلام کرد در این دو هفته هیچ سیارکی با زمین برخورد نخواهد‌کرد و احتمال برخورد خطرناک هرنوع سیارکی تا ۱۰۰ سال آینده کمتر از ۰.۰۱ درصد است.

این شایعه که از طریق وبلاگ‌ها و وبسایت‌های مختلف در اینترنت پراکنده شده‌است مدعی شده که قرار است سیارکی سرگردان پس از برخورد با زمین پورتوریکو، سواحل آتلانتیک و خلیج مکزیک و مرکز و جنوب آمریکا را در خود ببلعد. دوام و میزان باورپذیری بالای این شایعه باعث شد دانشمندان ناسا مجبور به تکذیب رسمی آن شوند.

به گفته پاول گوداس مدیر پروژه اجرام نزدیک‌به زمین ناسا در لابراتوار پیش‌ران جت در پاسادنای کالیفرنیا این شایعه هیچ پایه و اساس علمی ندارد و حتی کوچکترین مدرکی مبنی بر حقیقی بودن آن که در چنین تاریخی یک سیارک و یا هر جرم کیهانی دیگری قرار است با زمین برخورد کند، در دست نیست.

به گفته وی درصورت وجودجرمی با چنین ابعاد بزرگ که بتواند در زمین تخریبی مرگبار ایجاد کند، این جرم تا کنون مشاهده شده‌بود.

این اولین‌باری نیست که ناسا هیجان خیالی شایعه‌پراکنان اینترنتی در مورد پایان جهان را سرکوب کرده‌است. در سال ۲۰۱۲ نیز این سازمان شایعه‌ای مبنی بر برخورد دنباله‌دار النین با زمین و نابودی نسل بشر را تکذیب کرد و این دنباله‌دار را رشته‌ای از ذرات ناچیز و کوچک نامید. ناسا همچنین برای اثبات بی‌پایه بودن پیش‌بینی مایان‌ها درباره پایان جهان در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲ نیز تلاش زیادی کرد.

با ورود به وب‌سایت کنترل سیارک‌های لابراتوار پیش‌ران جت ناسا می‌توان لیست پنج سیارک نزدیک‌به زمین را مشاهده کرد که خطرناک‌ترین آنها قرار بود دو روز پیش، یعنی در ۲۱ آگوست ۲۰۱۵ از فاصله یک میلیون و ۶۸۹ هزار و ۸۱۱ کیلومتری از زمین عبور کند.

منبع:همشهری آنلاین

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.