کشت کاهو در فضا

فضانوردان فضایی ناسا توانستند در اتفاقی تاریخی اولین محصول کشاورزی خود را که کاهوی قرمز می باشد و در مدار زمین کشت شده است مصرف کنند. کشت کاهو در فضا

عده کمی از دیدن کاهو بر روی زمین به هیجان می‌آیند اما این می تواند مهمترین سالادی باشد که تا حالا درست شده است. این پروژه‌ای است که چندی قبل توسط سازمان فضایی ناسا طراحی شده و اکنون جواب داده است. فضانوردان توانسته‌اند در اتفاقی تاریخی مزه اولین کاهوی پرورش داده شده در مدار زمین را بچشند.

هدف از انجام پروژه «وج او وان» رساندن غذای تازه به فضا‌نوردانی است که در سفر‌های فضایی طولانی بسر می‌برند، می باشد.

بنا براین گزارش یک سال پس از پرتاب به مدار زمین تخم کاهو در خاک رس کاشته شد و به آن آب و کود دادند.

یکی از فضانوردان حاضر در این پروژه می گوید: «اینجا مرکز کنترل در هیوستون است و گروه حاضر در اینجا آماده‌اند برگ کاهوی قرمز را مصرف کنند. محصولی که حاصل یک پروژه نو در زمینه پرورش گیاهان است».

اعضای گروه می‌توانند دست‌رنج خود را به کمک کمی روغن زیتون امتحان کنند. فضانوردانی که این کاهو را خورده اند می گویند که مزه سبزی خوردن را می دهد.

این درحالی است که در ایستگاه های فضایی انتخاب غذا محدود است و باید غذاهایی استفاده شود که معمولا خشک و یخ زده و تا حدودی بی مزه‌اند. اما غذای تازه فضانوردان را سالم تر نگه می دارد و می‌توانند برای مدت بیشتری در فضا بمانند.

پروژه گیاهی «وج او وان»  می تواند هم انسان را امیدوار کند که روزی در مریخ زندگی کند و هم به درد روش های تازه کشاورزی در روی زمین می خورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.