حیرت دانشمندان ناسا از گردنبند مرموز پلوتو

همزمان با نزدیک شدن کاوشگر تاریخ ساز ناسا به پلوتو، مشاهده نقاط سیاه رنگ مرموز در این سیاره دانشمندان را گیج کرده است. حیرت دانشمندان ناسا از گردنبند مرموز پلوتو

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوشگر "افق های نو" ناسا روز به روز به دورترین عضو شاخص منظومه شمسی نزدیک می شود و حالا در تازه ترین تصاویر رنگی تهیه شده از آن، نقاط سیاه رنگی دیده می شود که هنوز کسی نتوانسته توضیحی برای آنها ارایه کند.

این نقاط به طرز حیرت انگیزی با نظم خاصی در نزدیکی خط استوای پلوتو قرار گرفته اند.

الن استرن دانشمند ارشد ماموریت افقهای نو می گوید: این واقعا یک معماست. ما هنوز نمی دانیم این نقاط چه هستند. آنقدر جذاب هستند که نمی توانیم بیش از این صبر کنیم.

این نقاط در کنار یکدیگر و همچون دانه های گردنبندی زیبا بر گردن پلوتو قرار گرفته اند.

ناسا اعلام کرده که هر یک از این نقاط ۴۸۰ کیلومتر قطر دارند.

کاوشگر افقهای نو ۹ سال پیش و با هدف مطالعه دقیق سیستم پلوتو راهی فضا شد.