حیرت دانشمندان ناسا از گردنبند مرموز پلوتو

همزمان با نزدیک شدن کاوشگر تاریخ ساز ناسا به پلوتو، مشاهده نقاط سیاه رنگ مرموز در این سیاره دانشمندان را گیج کرده است. حیرت دانشمندان ناسا از گردنبند مرموز پلوتو

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوشگر "افق های نو" ناسا روز به روز به دورترین عضو شاخص منظومه شمسی نزدیک می شود و حالا در تازه ترین تصاویر رنگی تهیه شده از آن، نقاط سیاه رنگی دیده می شود که هنوز کسی نتوانسته توضیحی برای آنها ارایه کند.

این نقاط به طرز حیرت انگیزی با نظم خاصی در نزدیکی خط استوای پلوتو قرار گرفته اند.

الن استرن دانشمند ارشد ماموریت افقهای نو می گوید: این واقعا یک معماست. ما هنوز نمی دانیم این نقاط چه هستند. آنقدر جذاب هستند که نمی توانیم بیش از این صبر کنیم.

این نقاط در کنار یکدیگر و همچون دانه های گردنبندی زیبا بر گردن پلوتو قرار گرفته اند.

ناسا اعلام کرده که هر یک از این نقاط ۴۸۰ کیلومتر قطر دارند.

کاوشگر افقهای نو ۹ سال پیش و با هدف مطالعه دقیق سیستم پلوتو راهی فضا شد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.