طراحی لباس‌های راحت‌تر برای فضانوردان

ناسا در حال طراحی و ساخت لباس‌های منعطف برای فضانوردان است. طراحی لباس‌های راحت‌تر برای فضانوردان

به گزارش ایسنا، در سال‌های آینده، انسان به مکان‌های دور منظومه‌شمسی، سیارک‌ها، ماه و مریخ سفر می‌کند که این سفرهای فضایی نیازمند لباس‌های منعطف برای فضانوردی است و محققان در حال طراحی و ساخت این لباس‌ها هستند.

امی راس، سرپرست این مطالعه از مرکز فضایی جانسون ناسا(JSC) در هوستون اظهار کرد: لباس‌های امروزی انعطافی برای پیاده‌روی در فضا ندارند و به همین منظور محققان در حال طراحی و ساخت لباسی متفاوت هستند تا پیاده‌روی فضایی را راحت‌تر کند.

لباس‌های فعلی برای وضعیت میکروگرانشی طراحی شده‌اند که راه رفتن با آن مشکل است، زیرا نیم‌تنه پایین این لباس‌ها برای تحرک سخت بوده و خم شدن را دشوار می‌کند.

محققان ناسا در حال انجام تغییرات بر روی لباس‌های امروزی هستند تا لباس‌هایی برای فضانوردان آینده طراحی کنند که راحت‌تر استفاده شوند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.