پس از سه شکست متوالی صورت گرفت

روسیه فضاپیمای باری به ایستگاه فضایی پرتاب کرد .آخرین فضاپیما به مقصد ایستگاه شامل یک موشک فالکون ۹ شرکت اسپیس‌ایکس بود. پس از سه شکست متوالی صورت گرفت

به گزارش ایسنا، یک فضاپیمای باری روسی به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی به منظور تامین مجدد تدارکات امروز (جمعه) ارسال شد.

فضاپیمای پروگرس ) M-۲۸Mپروگرس ۶۰) روسیه با موفقیت بر روی موشک سایوز U در ساعت ۴:۵۵ صبح به وقت گرینویچ از ایستگاه فضایی بایکنور روسیه به فضا پرتاب شد و ۱۰ دقیقه بعد در مدار قرار گرفت.

پروگرس ۶۰ که بیش از سه تن مواد غذایی، سوخت و تدارکات را برای سکنه ماموریت اکسپدیشن ۴۴ ایستگاه فضایی به همراه دارد، قرار است روز یکشنبه (۱۴ تیر) به ایستگاه فضایی ملحق شود.

پرتاب موفق امروز، بصورت اضطراری انجام شد زیرا سه ماموریت تامین تدارکات ایستگاه از اکتبر سال گذشته شکست خورده بودند. این نخستین پرتاب فضاپیمای پروگرس از زمان انفجار پروگرس ۵۹ در محل پرتاب محسوب می‌شود که در روز ۲۸ آوریل (هشتم اردیبهشت) رخ داد.

آخرین فضاپیما به مقصد ایستگاه شامل یک موشک فالکون ۹ شرکت اسپیس‌ایکس بود که در روز یکشنبه (هفتم تیر) قرار بود فضاپیمای باری دراگون این شرکت را به ایستگاه فضایی برساند، اما دقایقی پس از پرتاب منفجر شد. این فضاپیما حامل ۱۸۰۰ کیلوگرم محموله از جمله یک فضای بزرگ پارک موسوم به آداپتور الحاق بین‌المللی بود که برای الحاق آسانتر چند فضاپیمای سرنشین‌دار تجاری به آزمایشگاه مداری در آینده طراحی شده بود.

اگرچه مقامات ناسا اهمیت ماموریت امروز فضاپیمای روسی را کم اهمیت جلوه داده و اظهار کرده‌اند که فضانوردان حاضر در ایستگاه به این زودی‌ها در معرض خطر پایان یافتن مواد غذایی قرار نخواهند گرفت. تدارکات حاضر در ایستگاه می‌تواند سکنه آن را تا ماه اکتبر تامین کند و سه ماموریت ارسال محموله دیگر برای امسال برنامه‌ریزی شده است.

اما کارشناسان صنعت فضایی اظهار کرده‌اند که شکست‌های بیشتر می‌تواند اعضای کنگره آمریکا و عامه مردم را در مورد برنامه‌های ناسا دچار تردید کند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.