حس زندگی در مریخ را روی زمین آزمایش کنید

سرانجام برای علاقه‌مندان به سفرهای فضایی مکانی ویژه روی کرده زمین ساخته شده که علاقه‌مندان در آنجا می‌توانند تجربه زندگی در فضا را حس کنند.

حس زندگی در مریخ را روی زمین آزمایش کنید

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ در یک طرح ماجرا جویانه منحصر به فرد علاقه‌مندان به سفرهای فضایی بویژه سفر به سیاره مریخ می‌توانند در بیابان‌های منطقه یوتای ایالات متحده به مدت دو هفته وضعیت شبیه سازی اقامت در سیاره سرخ را تجربه کنند.

گفتنی است، دلیل انتخاب صحرای یوتا از سوی مرکز فضایی تحقیقاتی Hanksrille رنگ قرمز موجود در پوشش طبیعی در این ناحیه است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کارشناسان ساخت تجهیزات، لباس و سایر موارد مورد نیاز در کمپ زیستی را انجام برای اجرایی شدن طرح انتقال فضانورد به سیاره مریخ در سال ۲۰۲۵ اعلام کرده‌اند.

در طول این ۲ هفته افراد در زیستگاه‌هایی به تنهایی زندگی کرده، مجبور به پوشیدن مداوم لباس فضانوردی، خوردن جیره غذایی مخصوص فضانوردان، انجام آزمایش‌های تحقیقاتی و استحمام هر ۳ روز یکبار خواهند بود.

در حال حاضر یک تیم شش نفره از دانشجویان اهل کشور بلژیک نخستین گروه داوطلب به این مناطق هستند که دارای مشاغلی چون ستاره شناس، زمین شناس، زیست شناس، روزنامه نگار و مهندس هستند.
    کارشناسان سعی کرده‌اند تمامی شرایط از جمله، دما، نوع رطوبت و سایر شرایط را مشابه با سیاره مریخ در این بیابان پیاده سازی کنند.