راکت روسی حامل ماهواره مکزیک در سیبری سقوط کرد

یک راکت روسی که ماهواره ای مکزیکی را حمل می کرد روز شنبه به سبب اشکال در عملکرد اندکی پس از پرتاب در سیبری سقوط کرد. راکت روسی حامل ماهواره مکزیک در سیبری سقوط کرد

به گزارش اسوشیتدپرس از کیف، این تازه ترین حادثه در صنایع فضایی روسیه به حساب می آید که دوران طلایی آن در زمان شوروی اکنون دچار افول شده است.

این راکت مدل پروتون ام صبح شنبه از پایگاه روسی بایکونور در قزاقستان پرتاب شده بود.

سازمان فضایی فدرال روسیه - روس کاسموس - در بیانیه ای دلیل وقوع این حادثه را اشکال در عملکرد راکت دانست و اعلام کرد در مورد آن تحقیق خواهد کرد. رسانه های روسیه به نقل از مقامات این کشور در شرق سیبری اعلام کردند جستجو برای یافتن سومین بخش راکت که گمان می رود در منطقه زابایکالسکی نزدیک مرز چین و مغولستان به زمین افتاده است، ادامه دارد.

در مورد سوخت سمی این راکت نیز که احتمال دارد در محل سقوط منفجر شده باشد نگرانی هایی وجود دارد. روس کاسموس در مورد جزئیات حادثه از جمله محل دقیق سقوط راکت توضیحی نداد.

راکت پروتون ام سابقه ای طولانی در حوادث تلخ دارد و سال گذشته سه ماهواره بر اثر حوادث مختلف با این راکت از بین رفتند. یک منبع در سازمان روس کاسموس اعلام کرد حادثه اخیر ممکن است باعث تعلیق برنامه پرتاب این راکت از جمله برنامه آینده آن برای حمل یک ماهواره انگلیسی در ماه ژوئن شود.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.