ارسال اولین سفینه فضایی به اعماق خورشید

پیشرفتهای علمی جدید به دانشمندان این امید را داده است تا یک سفینه فضایی به سمت ستاره خورشید بفرستند. ارسال اولین سفینه فضایی به اعماق خورشید

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، سازمان فضایی ناسا در طرحی منحصر بفرد در نظر دارد یک فضا پیما به اتمسفر فوقانی ستاره خورشید برای اولین بار ارسال کند.

گفتنی است، تخمین زده می‌شود که دمای خارج سفینه فضایی به ۲ هزار و ۵۰۰ درجه فارنهایت در زمان نزدیک شدن به ستاره خورشید برسد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این طرح قرار است در سال ۲۰۱۸ اجرایی شود.

کاوشگر خورشید قرار است در این سفر به بررسی بادهای خورشیدی و همینطور شناسایی نوع ذرات پر انرژی پرتاب شده از ستاره خورشید بپردازد.

همچنین مطالعه میدان‌های مغناطیسی و پلاسما از جمله دیگر موضوعات ماموریت این کاوشگر در ستاره خورشید خواهد بود.

قرار است این فضا پیما از نوعی مواد مخصوص جهت جلوگیری از ذوب به خاطر دمای بالا در سیاره خورشید ساخته شود که از جمله آنها نوعی سپر کربن کامپوزیت با ضخامت ۴ و نیم اینچ است.

این فضا پیما به اندازه یک اتومبیل کوچک خواهد بود و قرار است به نزدیکترین فاصله از خورشید برسد.

قرار است آزمایشگاه فیزیک دانشگاه جان هاپکیز با هیئت مدیره ناسا در ارتباط با این طرح در سال جاری همکاری کنند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.