ارسال اولین سفینه فضایی به اعماق خورشید

پیشرفتهای علمی جدید به دانشمندان این امید را داده است تا یک سفینه فضایی به سمت ستاره خورشید بفرستند. ارسال اولین سفینه فضایی به اعماق خورشید

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، سازمان فضایی ناسا در طرحی منحصر بفرد در نظر دارد یک فضا پیما به اتمسفر فوقانی ستاره خورشید برای اولین بار ارسال کند.

گفتنی است، تخمین زده می‌شود که دمای خارج سفینه فضایی به ۲ هزار و ۵۰۰ درجه فارنهایت در زمان نزدیک شدن به ستاره خورشید برسد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این طرح قرار است در سال ۲۰۱۸ اجرایی شود.

کاوشگر خورشید قرار است در این سفر به بررسی بادهای خورشیدی و همینطور شناسایی نوع ذرات پر انرژی پرتاب شده از ستاره خورشید بپردازد.

همچنین مطالعه میدان‌های مغناطیسی و پلاسما از جمله دیگر موضوعات ماموریت این کاوشگر در ستاره خورشید خواهد بود.

قرار است این فضا پیما از نوعی مواد مخصوص جهت جلوگیری از ذوب به خاطر دمای بالا در سیاره خورشید ساخته شود که از جمله آنها نوعی سپر کربن کامپوزیت با ضخامت ۴ و نیم اینچ است.

این فضا پیما به اندازه یک اتومبیل کوچک خواهد بود و قرار است به نزدیکترین فاصله از خورشید برسد.

قرار است آزمایشگاه فیزیک دانشگاه جان هاپکیز با هیئت مدیره ناسا در ارتباط با این طرح در سال جاری همکاری کنند.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .