تحویل دومین ماهواره ساخت دانشگاه صنعتی شریف به سازمان فضایی

دومین ماهواره‌ دانشگاه صنعتی شریف، تکمیل و به سازمان فضایی کشور تحویل داده شد. تحویل دومین ماهواره ساخت دانشگاه صنعتی شریف به سازمان فضایی

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، دکتر فتوحی، رییس دانشگاه صنعتی شریف اظهار داشت: هر دو ماهواره شریف ست ۱ و ۲ بر مبنای قراردادی که دانشگاه با سازمان فضایی داشته، تحویل داده شده است.

وی تصریح کرد: در جلساتی که با دکتر جهانگیری، معاون اول رییس جمهور و دکتر محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رییس جمهوری داشتیم اظهار داشتیم که از نظر ما دانشگاه کار خود را انجام داده و از این مرحله به بعد، در اختیار سازمان فضایی است.

وی از زمان پرتاب ماهواره‎های شریف ست ۱ و ۲ اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: زمان پرتاب این ماهواره‌ها قرار است از طریق معاونت اول ریاست جمهوری و دیگر مقامات مربوطه پیگیری شود و ان شاءالله در زمان خاصی که البته ما از آن اطلاع ندارم، صورت خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه به قول مسوولان سازمان فضایی کشور مبنی بر پرتاب ماهواره «شریف ست» در آینده نزدیک اشاره کرد.