دوره‌ آموزشی تابستانی "آب، یخ و منشأ حیات در جهان"

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، شبکه اختر- زیست‌شناسی نوردیک دوره آموزشی تابستانی "آب، یخ و منشا حیات در جهان" را در روزهای ۱۰ تا ۲۲ تیر ۱۳۹۴ در ایسلند برگزار می‌کند. در این دوره آموزشی به موضوع نقش آب در تکامل حیات در کهکشان، از تشکیل مولکول‌های آب در فضا تا تکامل اولین ارگانزیم‌ها، پرداخته می‌شود. دوره‌ آموزشی تابستانی "آب، یخ و منشأ حیات در جهان"

در این دوره که با موضوعات گدازه‌های آتشفشانی و یخچال‌های طبیعی تکمیل می‌شود، جمعیت کثیری از دانشجویان و مححقان زمینه‌های مختلف علمی گرد هم می‌آیند. برخی از برنامه‌های این دوره آموزشی بدین قرار است: سخنرانی دانشمندان برتر در زمینه اختر-زیست‌شناسی، تحقیق در زمینه صخره‌های آتشفشانی و یخچال‌های طبیعی، گردش در سایت‌های جالب بیولوژیکی و زمین‌شناسی (از جمله غارهای آتشفشانی) و دو جلسه ارائه پوستر برای دانشجویان.

منبع خبر: http://nordicastrobiology.net

دوره‌ آموزشی تابستانی "آب، یخ و منشأ حیات در جهان"

منبع خبر: http://nordicastrobiology.net

کد خبر: 9401002

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، شبکه اختر- زیست‌شناسی نوردیک دوره آموزشی تابستانی "آب، یخ و منشا حیات در جهان" را در روزهای 10 تا 22 تیر 1394 در ایسلند برگزار می‌کند. در این دوره آموزشی به موضوع نقش آب در تکامل حیات در کهکشان، از تشکیل مولکول‌های آب در فضا تا تکامل اولین ارگانزیم‌ها، پرداخته می‌شود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.